tips og slik

Tips til renere hud

heihei dere! 

Sitter å venter på lærer mens jeg søker litt rundt om tips for å få renere hud, siden jeg sliter veldig selv med å holde huden ren og er lei av og hele tiden måtte sminke over det. Det er jo ikke så ekstremt i mitt ansikt at jeg ikke kan gå uten sminke, men trives ikke såå godt. Så nå har jeg tenkt å dele de tipsene jeg skal prøve å følge, åsså kanskje etter en mnd så kan jeg fortelle hvordan det fungerer for meg :) 

Passer jo litt dårlig å starte nå siden det er jul snart, å vet at godteri ikke er bra for huden, menmen det får bare gå :) noen av tipsene er kanskje litt "klisje", men vi får bare leve med det! 

1. Drikk masse vann hver dag. 

Kroppen vår trenger mye vann hver dag, et voksent menneske burde egentlig drikke 2 liter hver dag! Dette er selvfølgelig ikke så lett når vi har fristelsene for brus og andre drikker, men vann er veldig viktig omså vann med smak. 
2. Rens, fukt, plei og beskytt 

Huden trenger mye pleie, spesielt om vinteren! Derfor burde man være flink å rense huden morgen og kveld, samt smøre med en god fuktighetskrem. Ta masker og peeling en gang iblant, for å fjerne døde hudceller. Og passe på at du velger produkter som passer din hudtype. 3. Dropp sukker/godteri 

Denne sier seg selv, godteri er ikke bra for huden! Det er slik man får kviser, derfor burde man styre unna fristelser. Selvfølgelig ikke helt, en gang i uken er greit. 4. Ikke bruke så mye sminke

Sminke er ikke alltid bra for huden, derfor burde man unne seg noen sminkefrie dager, eller om man er avhening av sminke så kan man ihvertfall droppe foundation og brunkrem osv. og heller ha mer øyensminke en dag. Dette er bra for huden! 

5. Ikke poppe kviser

Alle vet hvor fristende det er, når kvisen er gul og ferdig modnet, ingen vil ha den der lenger, men det er ikke dermed sagt at det er lurt å poppe den! Dette kan føre til flere utbrudd, arr og infeksjoner. 

6. Vask sminkekostene med gjevne mellomrom! 

Dette er jeg helt forferdelig på, jeg er ikke flink til å vaske de i det hele tatt! Jeg sitter da hver morgen å sier til meg selv, idag skal jeg vaske de, og hver ettermiddag sier jeg til meg selv "jeg tar de imorgen, det går bra". Skittne koster fører til uren hud, er svært uhygenisk og kan føre til at du får utseltt o.l. 

7. Tren 

Trening er ikke bare bra for humøret men også for huden! 

8. Skift putetrekk ofte

Dette skal visst hjelpe siden huden "fornyer" seg mens du ligger å sover. 

9. Ikke hold telefonen så mye i ansiktet 

Mobilen er full av bakterier, det er derfor ikke lurt å holde den så mye i nærheten av ansiktet for dette ødelegger huden. 

10. Rense huden hver kveld!! 

Tror dette er skrevet over også, men jeg husker ikke, haha. Uansett så er dette et viktig punkt, siden huden trenger en pause fra all sminken! Det var de tipsene, har du noen tips? 

 blogges;*