hverdag

Frisør besøk

Heihei dere!

Idag har dagen min gått i et, har bare vært hjemme for å spise å slappe av bittelitt! Har egentlig hatt tid å blogge lenge nå, men fikk aldri noen fine bilder:(

Først startet jeg dagen med jobb, hjem å spise middag før det bar videre på frisør besøk og nå sitter jeg barnevakt. Begynner å bli litt trøtt, og i tillegg skal jeg opp kl 7 for jobb imorgen.. men det går bra:) kommer til å være verdt det siden jeg tjener jo penger på dette! Haha, det høres kanskje litt feil ut, menmen..

Tenkte å vise dere bilder av håret, siden det ikke er så mye annet gøy å ta bilder av.

Det er ikke såå lyst i virkligheten, men det er super fint!! Er kjempe fornøyd!

Null ettervekst?

Hihi


Hva syns dere?:)

Blogges;*

Tips til renere hud

heihei dere! 

Sitter å venter på lærer mens jeg søker litt rundt om tips for å få renere hud, siden jeg sliter veldig selv med å holde huden ren og er lei av og hele tiden måtte sminke over det. Det er jo ikke så ekstremt i mitt ansikt at jeg ikke kan gå uten sminke, men trives ikke såå godt. Så nå har jeg tenkt å dele de tipsene jeg skal prøve å følge, åsså kanskje etter en mnd så kan jeg fortelle hvordan det fungerer for meg :) 

Passer jo litt dårlig å starte nå siden det er jul snart, å vet at godteri ikke er bra for huden, menmen det får bare gå :) noen av tipsene er kanskje litt "klisje", men vi får bare leve med det! 

1. Drikk masse vann hver dag. 

Kroppen vår trenger mye vann hver dag, et voksent menneske burde egentlig drikke 2 liter hver dag! Dette er selvfølgelig ikke så lett når vi har fristelsene for brus og andre drikker, men vann er veldig viktig omså vann med smak. 




2. Rens, fukt, plei og beskytt 

Huden trenger mye pleie, spesielt om vinteren! Derfor burde man være flink å rense huden morgen og kveld, samt smøre med en god fuktighetskrem. Ta masker og peeling en gang iblant, for å fjerne døde hudceller. Og passe på at du velger produkter som passer din hudtype. 



3. Dropp sukker/godteri 

Denne sier seg selv, godteri er ikke bra for huden! Det er slik man får kviser, derfor burde man styre unna fristelser. Selvfølgelig ikke helt, en gang i uken er greit. 



4. Ikke bruke så mye sminke

Sminke er ikke alltid bra for huden, derfor burde man unne seg noen sminkefrie dager, eller om man er avhening av sminke så kan man ihvertfall droppe foundation og brunkrem osv. og heller ha mer øyensminke en dag. Dette er bra for huden! 

5. Ikke poppe kviser

Alle vet hvor fristende det er, når kvisen er gul og ferdig modnet, ingen vil ha den der lenger, men det er ikke dermed sagt at det er lurt å poppe den! Dette kan føre til flere utbrudd, arr og infeksjoner. 

6. Vask sminkekostene med gjevne mellomrom! 

Dette er jeg helt forferdelig på, jeg er ikke flink til å vaske de i det hele tatt! Jeg sitter da hver morgen å sier til meg selv, idag skal jeg vaske de, og hver ettermiddag sier jeg til meg selv "jeg tar de imorgen, det går bra". Skittne koster fører til uren hud, er svært uhygenisk og kan føre til at du får utseltt o.l. 

7. Tren 

Trening er ikke bare bra for humøret men også for huden! 

8. Skift putetrekk ofte

Dette skal visst hjelpe siden huden "fornyer" seg mens du ligger å sover. 

9. Ikke hold telefonen så mye i ansiktet 

Mobilen er full av bakterier, det er derfor ikke lurt å holde den så mye i nærheten av ansiktet for dette ødelegger huden. 

10. Rense huden hver kveld!! 

Tror dette er skrevet over også, men jeg husker ikke, haha. Uansett så er dette et viktig punkt, siden huden trenger en pause fra all sminken! 



Det var de tipsene, har du noen tips? 

 blogges;*

julegave og bursdagsgave ønsker

heihei dere! 

Nå nærmer julen seg med stormskritt, det betyr julelys, baking, gaver som skal kjøpes og mangemange flere tradisjoner. Jeg er snart ferdig med alle julegavene som jeg skal kjøpe, mangler bare 2 siden jeg ikke har råd til de akkurat nå, så de må jeg kjøpe i desember. Men alle andre er kjøpt, pakket inn og levert. 

Tenkte det at siden julen nærmer seg veldig skal jeg legge ut mange jule relaterte innlegg fram til jul, og starter denne uken med å legge inn jule- og bursdagsgave ønskene mine. Siden jeg har bursdag 2. juledag bruker jeg som regel å ønske meg litt større å dyrere ting fra mamma og pappa, men er det veldigveldig dyrt ønsker jeg det også fra besteforeldrene mine. Som foreksempel ønsket jeg meg data et år, da fikk jeg det fra mamma, pappa og mine 3 besteforeldre. 

I år ønsker jeg meg faktisk ikke så masse, litt utrolig faktisk, siden tidligere år har jeg ønsket meg alt for mye! Så her kommer mine julegave ønsker i år. 

(oi, kommer til å bli litt ugjenv størrelse på bildene siden de er hentet fra google, sorry!) 

Ønske nr. 1 er da en kitchen aid maskin, selv om jeg vet jeg ikke blir å få det siden den er så dyr. Har sagt det til mamma å pappa, men de sa den var for dyr.. 

Fineste og beste joggeskoene <3 elsker de! Så disse har jeg ønsket meg i bursdagsgave  

Elsker Sophie Kinsella sine shopaholiker bøker, ønsker meg denne i sokke gave, selv om de sa vi ikke får det iår(a) ønsker meg alle bøkene i den serien! har mange fra før av også da :) 

Dette ønsker jeg meg siden jeg skal jo flytte på hybel til neste år, til nå har jeg jo bodd på internat så har ikke trengt dette selv om jeg har fått masse fra før av også, men føler ikke man noen gang får nok. Så dette trenger jeg til høsten, samme med ønsket under! 

Hva ønsker du deg til jul? 

blogges ;*

Langhelg?

Hei dere!

Igår tok jeg helg, slik sånn som mange andre rundt om i Troms. Aner virkelig ikke hvor mange som har fri, vet bare at det utrolig godt! I tillegg har jeg fri fra jobb i helgen, så det passer kjempe bra :)

Ellers startet jeg langhelgen med å lese fifty shades, mens jeg drakk te og koset meg! Har lest ut amdre boken nå så er begynt på tredje og siste boken :o

Idag har jeg egentlig ikke gjort nooe, bare slappet av.. føles ut som at det er kveld siden det allerede er mørkt, men klokken er jo bare 3.. skjønner ingenting jeg..

Bilde fra igår :)

Blogges;*

Siste uka

Heihei dere!

Tenkte det var på tide med et lite blogginnlegg igjen, savner kameraet nå som jeg har tid til å blogge:( skal bli så flink når jeg kommer tilbake, men som alle andre bloggere oppi nord sliter jeg med lyset å da blir det masse blits bilder.. menmen, lever man i nord så lever man i nord.

Liker ikke mørketiden, føler det er mørkt hele tiden siden jeg aldri får med meg dagslyset, og ja, det er virkelig noe å bli deppet av.

Men nå skal jeg vise dere litt bilder fra uka som har gått :)

Her er jeg å jobber hver dag, siste dag imorgen!!

Møtte min bestevenninne Ida ihelgen, når hun var oppe å besøkte pappan sin:)

Lille søte pusekatten bare så på lørdagsgodiset, haha!

Ååh, savner de søte piene min syykt masse nå!!

Har også vært å besøket bestevenninnen min oda?

Lille frøken konditor, flink:)

Det var det, hva skal dere ihelgen?

Blogges;*

Første dag

Heihei dere!

Haha, kjapt mobilblogg innlegg. Jaja, det funker! Første dagen har gått kjempe bra, hun jeg jobber med er kjempe koslig å vi har det veldig bra ilag. Hun snakker dårlig norsk, men det går overraskende bra. For hun forstår alt jeg sier, også prøver hun å snakke så mye som mulig norsk for hun liker å snakke det :) også viss det er noe hun ikke kan så spør hun hvordan jeg sier det også lærer hun mer og mer hele tiden. Elsker det!

Ellers så har jeg, annette (som jeg bor hos) og ei til fra klassen som også er på utplassering vært å shoppet litt idag! Kjøpte ikke så veldig mye siden jeg må ha penger til mat, men kan vise dere det ene innkjøpet mitt. Vi var også å spiste goood mat, spiste biffsnadder (haha, litt for dyrt før ei på budsjett menmen) det var kjempe godt!

Nå sitter jeg og halvveis leser fifty shades å ser top modell med roomie.

Mei å roomie igår kveld før vi skulle sove

Vesken jeg kjøpte, 149,- alle 3 kjøpte likens for den var såå fin!

Hihi, møtte opp 20 min for tidlig og sjæfen min var litt treg så fikk gratis hotell frokost??

Aaah, blir sulten av å se på dette!
Det var det, så blogges vi mer imorgen ;*

Utplassering

heihei dere! 

Har glemt alt som heter kreative overskrifter, men jeg prøver ihvertfall! Nå sitter jeg hjemme hos Annette, vi sitter på hver vår pc å koser oss. Skal bo her i 2 uker nå, skal hjem i helgen bare. Tror dette kommer til å bli noen fine uker selv om Annette jobber den tiden jeg har fri. Det er det eneste som er kjipt.. men har trua på at dette kommer til å bli kjempe bra fordet om! 

Jeg skal jobbe på Rica Ishavshotell som hotell konditor, det kommer til å bli en kjempe erfaring. Håper jeg liker det veldig godt, for slik som lærern min forklarte det hørtes det veldig spennende ut. Kanskje jeg finner ut at det er det som passer for meg. Vi er jo på utplassering for å lære å finne ut hva det er som passer oss, og ikke minst markedsføre oss selv! Dette blir virkelig en utfordring å læring for livet :) 

haha, har veldig lite å skrive egentlig, så kan heller lage et litt lenger innlegg i morgen. Fortelle litt mer om hva jeg jobber med her borte og slike ting :) Skal å være flink å huske på å ta bilder selv om jeg bare har mobilen! 


Viktig med litt pusurkos før man drar<3 


Helgen min har for det meste bare bestått av denne herlige serien, the middle


Laget smoothie/milkshake på fredag, den ble kjempe god! 

det var det, blogges imorgen søtinger ;*