Blogg

5 grunner for å hate halloween

heihei dere! 

Har dere noen gang tenkt over hvor ille halloween egentlig er, alle kaller det en høytid, men den er jo ikke en høytid for oss i Norge? Egentlig så bruker vi det bare som en unnskyldning for å kle oss ut, stjele godteri å feste. Hvorfor må man kle seg ut og få godteri for å feste, det jør det bare mer dyrt enn det trenger å være. Derfor har jeg 10 grunner til alle dere der ute slik at dere å kan lære dere å hate halloween sammen med meg :) 

1. De fleste bruker det som en unnskyldning for å kle seg ut som noe horete. 

Halloween er jo ikke om å kle på seg minst mulig klær, det er jo om å være så skummel som mulig. Tidligere når jeg var mindre var folk veldig flink til å kle seg ganske skummelt, kostymene var ihvertfall hele. Men nå som jeg har blidd større å større har kostymene bare bildd mindre og mindre, hvorfor? Brukere dere de samme som dere egentlig har vokst ut i fra for 7 år siden eller? haha, de gjør jo ikke det heller. De kjøper de små kostymene som så vidt dekker rumpa med vilje. Hvis vi skal feire halloween kan vi ihvertfall kle oss skummelt eller hva kaniner og sykepleiere? Tror alle skjønte poenget mitt nå, så gidder ikke skrive mer på den nå. 

2. Man stjeler godteri. 

Voksne sier alltid at man ikke skal stjele, men de sender ungene sine ut på knask eller knep for det om.. Greit nok i Norge er ikke dette så vanlig, men det skjer. Det er ikke etisk rett, da er faktisk julebukk mye bedre, siden da gjør barna noe for å få godteriet. Joda, så ja.

3. Knep er veldig slemt.

Haha, sliter litt med å ordlegge meg, men ja dere tar jo poenget. Når noen da ikke har kjøpt inn godteri for å gi bort, eller rett å slett nekter å gi det. Hvorfor skal de da bli utsatt for noe vondt? Det er da vell deres valg om de vil gi godteri eller ikke, og vil de ikke skal de ikke straffes for det! 

4. Uønsket forstyrrelser. 

Hadde du likt det om 20 barn kom på døra de i løpet av en time, ringte på som galinger og skrek knask eller knep rett i ansiktet ditt når du åpnet? Jeg hadde hatet det! Greit å se alle de søte små barna i kostymene sine som de er så stolte over hadde ikke vært så ille, men det å bli forstyrret så mange gang, får ropt de ordene i ansiktet så mange gang, det hadde rett og slett blitt for mye for min del. 

5. Dyrt for en fest kveld. 

For de som nå er litt eldre å drikker alkohol, blir jo dette egentlig bare en dyrere festlørdag enn vanlig. For i tillegg til den dyre alkoholen skal du kjøpe inn kostyme, pluss litt godteri. Og det kostymet, hvis du vil gjøre det ordentlig, kan jo fort bli litt dyrt. Uansett om du bestiller det eller drar i butikk så blir jo et ordentlig kostyme på 200-300,- selvfølgelig tar mange den lette løsningen å finner alt hjemme og til og med låner hos andre. Funker jo det å da :) 

    

Ja, jeg har kanskje litt lyst til å dra på halloween festen som jeg vet skal være i kveld. Og som jeg vet at veldig mange av vennen mine skal på. 

Eneste som er domt er at alle der kler seg jo ut som horer, er ikke skummle i det hele tatt og ikke så mange har et fullkomment kostyme. Veldig synd, har vel kanskje egentlig mer lyst nå etter at jeg skrev dette innlegget enn før. 

liker du halloween? 

blogges;*

Oppdatering

Heihei dere! 

Ja, jeg lever fortsatt. Ja, jeg er helt elendig til å blogge. Hvorfor? Nye ting har dukket opp i livet mitt som tar ekstra tid, pluss at den lille tiden jeg nå da har på internatet nytes fult ut! 

La oss ta en kjapp oppdatering med bilder, blir ingen speilrefleksbilder dessverre. Men de kommer seg, skal ta med speilrefleksen tilbake på internatet, skal være flink bloggpie. Har heller ikke så mange bilder så fortelle bare kort om uka. 

Altså når vi jentene på matfag hadde teori alene på mandagen uten kokkfag eller lærer laget vi gruppebord mens vi satt å jobbet og fant på masse ideer om alt vi vil gjøre. Vi fant ut så mye rart, og et sted måtte vi starte, så dagen etter for vi å meldte oss inn på kick, for det var et av punktene på lista, og letteste. 


Da medlemskapet var tegnet, tok vi oss en liten egentreningsøkt etter at vi hadde meldt oss på alle timene vi ville på. 


obligatoriske, jeg har vært på min første trening på kick, nå er det bare veldig mange igjen. Dette klarer vi vettu. 

Ellers har det jo ikke vært mye tid på kveldene, når vi er kommet fra kick er det kveldsmat, dusjen også være litt med venner før man er så trøtt at man slokner. Jeg har vært såå sykt trøtt denne uken, merker virkelig at mørketiden er her for fult. Eller så har jeg en sovesykdom. Kunne sovet hele dagen.. 

Så har vi vært i badstua denne uken, det var jo faktisk kjempe kjedelig. Vi gikk 3 gutter og 6 jenter elns, vi satt der ikke så lenge siden det var veldig kjedelig. Men tok et obligatorisk bilde ilag med sofie


haha, tok bare bort hele meg. Følte det var best :) 


Så ellers har det jo ikke vært en sånn super spennde uke, bare masse trening. Men startet treningen alt for hardt, så kommer ikke til å bli slik hver uke! 


Hadde fagdag i norsk igår, så fikk vi en foto oppgave med å ta et trist bilde. Synes bilde våres ble sikkelig sikkelig bra, elsker det! Det er sofie der som sitter og jeg som trøster, ja leopardbukse er innenfor på skolen når man ikke har andre klær ;) 

det var min uke, skal lage et nytt innlegg senere med 10 grunner for å hate halloween :) 

blogges;*

 

school

heihei dere! 

Akkurat nå har vi matfri på skolen, skjer egentlig ikke så mye her akkurat nå så derfor tenkte jeg å bare blogget et lite innlegg. Har faktisk så sykt lite å skrive for tiden.. Derfor skal jeg ta opp 30 days challengen igjen tror jeg. Eneste problemet er jo at jeg ikke alltid blogger hver dag, men jeg skal gjøre mitt beste! Ellers har vi nettopp hadd gym, jeg har i alle år hatet gym. Men i år har jeg satt meg et mål om å få ihvertfall 4, men helst 5 eller 6 i gym. Har så sykt lyst på det! Å jeg har faktisk begynt å like gymmen, idag skulle vi ha volleyball, jeg synes jo egentlig at det gjør så ondt i hendene så gruet meg sikkelig. Men så prøvde vi ballen, å den var kjempe lett så det var sikkelig gøy, også fikk jeg til når vi spilte på lag selv om jeg ikke hadde ballen så ofte, men det kommer jo hele tiden ann på hvordan det blir servet å slikt så det var jo ikke min feil :) 


Fra norsk timen, haha! ELSKER bodum koppen min, hallo den holder på varmen i sånn 3-4 timer (vet ikke om jeg sier nok tid nå, men samma det!) 


Etter gymmen :) kjøpte meg nytt skjærf igår foresten, cuba skjærf fra cubus til 179,-

Hvilke planer har dere idag? :) 

blogges;*

makrame eller noe

heihei dere! 

Akkurat nå sitter jeg å ser på The Big Bang Theory, har ikke så mye å ta meg til akkurat. Å når jeg ikke gjør så mye har jeg ikke så mye å skrive heller, men det har dere sikkert merket. Uansett, mens jeg sitter å ser på serier så liker jeg jo å holde på med ting med hendene, så vanligvis sitter jeg å spiller candy crush. Men slik var det ikke før, når jeg var mindre var jeg veldig glad i slike hobbyting, og for noen dager siden fant jeg de gammle gummi trådene som jeg laget slike markame armbåndene og nøkkelringene med. Så da tenkte jeg at jeg ville prøve igjen, merket at jeg var litt ute av trening, men kom ganske fort inn i det. Så nå skal jeg vise dere med bilder å prøve å forklare hvordan man lager det! 

 
1. Først velger du to tråder du vil bruke, de kan være i samme farge, men det er jo ganske kjedelig. 


2. Knyt ene tråden rundt blyanten og put andre tråden inn under knuta 


3. Nå har du en snor A, B, C og D, ja jeg har tatt en runde allerede, men det er samme prinsippet hele tiden 


4. Legg snor A over snor B


5. Legg snor B over snor A og C


6. Legg snor C over snor B og D 


7. Ta snor D over snor C og gjennom snor A, stram til. Det skal da bli som en trekant. 

Neste runde da starter du med snor B og så snor C osv helt til den er ferdig. Er også viktig at du hele tiden gjør det samme veien, ellers blir det krøll å stygt mønster. 


Slik skal den da se ut til slutt, husk å brenne enden slik at den ikke løsner eller det blir stygge tupper. 

Et lite tips er at du har den på blyanten hele tiden mens du holder på å knyter en liten knute på snor A f.eks. da er det mye letter å holde styr på det hele slik at du får det likt. Ihvertfall i starten eller til du får mer driv på det:) 


og vips har du en fin nøkkelring! Jeg tok min på romkort nøkkelen :) 

Hva liker du å holde på med? 

blogges;* 

Noen av de siste innkjøpene mine

heihei dere! 

Har kjøpt ganske mye som ikke er blidd delt på bloggen, og nå begynner det å bli så mye at jeg husker ikke alt en gang. Derfor skal jeg vise dere det jeg kjøpte i Narvik i helgen da jeg og familien min var der! 


Skjorte fra Bik Bok 139,- var 30% på alle varer 


Sko fra h&m 199,- (?) Måtte kjøpe meg nye igjen, siden jeg klarte å ødelegge de jeg kjøpte i sommer.. Bra de ikke er så dyr! 


pysjbukse fra cubus, husker ikke prisen 


genser fra cubus, husker ikke pris 


ullsåler fra shoeday 89,- 


makron bok fra kitch'n 99,-


bodum kopp fra kitch'n 299,- tror jeeg 

hva synes dere? :) 

blogges ;* 

spør meg, og jeg vil lese din blogg!

heihei dere! 

Langt fravær nå, men skal ta å fikse opp i det i morgen. Har fri fra skolen frem til onsdag så skal være hjemme til tirsdags kveld nå, blir godt men kjenner jeg vil til internate igjen. Folkene er så flotte og sosiale i år, det er jo helt fantastisk. 

Men over til noe annet, jeg har fikset meg ask.fm, så venner og dere lesere kan spørre meg. Og for at jeg kjedet meg ganske mye. så gå inn å spør meg!! http://ask.fm/tiinamk 

heioppned, jaja 

Så det andre JEG VIL LESE DIN BLOGG, så kommenter under med link så leser jeg den! 

kom igjen folkens!! 

blogges ;* 

Day 5 - En film du gråter av

heihei! 

Dagens challenge er da en film jeg gråter av, og denne er kanskje litt barnslig, men om jeg må velge en så må det bli "the last song" dere må innrømme den er jo super trist, jeg begynner alltid å gråte av den, ingen unntak!  

trailern :) 

hvilken film gråter du av? 

blogges ;* 

day 3 og day 4

heihei dere, må virkelig skjerpe meg nå! 

Men ja, dag 3's challenge var da noe eller noen du savner. Blir kanskje litt rart å si det når jeg er hjemme, men når jeg er på internate savner jeg alltid pusekatten min. Han er bare verdens søteste, kunne skrevet side opp og side ned om han.. men skal heller vise litt bilder :)) 


Dag 4 var da, mine 3 yndlingssanger akkurat nå. ehm.. litt vanskelig, men det må bli i rekkefølge  

nr. 1 - Holy Grail av Jay Z fest Justin Timberlake  

nr. 2 - Addicted to you av Avicii  

nr. 3 - Sweather Weather av The Neighbourhood

hva synes du?
har du et kjæledyr du elsker?
Hva er dine favorittsanger nå? 

blogges;*

Day 2 - 5 fakta om meg

heihei dere! 

Da var det klart for dag 2 av utfordringen, da skal jeg fortelle 5 fakta om meg, noe som er overraskende vanskelig. Men vi prøver!

1. Jeg har gådd på turn i 4 år og kickboksing i 1,5 år, etter dette kunne jeg gå i damespageten. Kan det ikke helt nå lenger, men har en drøm om å kunne komme meg ned igjen!


wiii

2. Jeg har 2 ordentligordentligordentlige bestevenninner, en hjemme å en på internate<3 

hahaha 

Martinemii<3 

3. Jeg er avhengig av tyggis, kjøpte sånn 30 pakker på tax free'en i sommer for jeg tygger så mye! 

4. Avhengig av candy crush, satte sikkelig lenge fast på en bane, men så klarte jeg den og da ble jeg helt avhengig igjen. 

5. Er veeeeeldig glad i søvn. 

det var det jeg kom på, hva syns dere? :) 

blogges ;* 

Day 1 - mitt siste innkjøp

heihei dere! (dette skulle egentlig postes igår) 

Da starter dag 1 av utfordringen, og det er da mitt siste innkjøp. Det var da i Tromsø på New Yorker, kjempe fin genser til 129,- Elsker den! 

 

Hva synes dere? :) 

blogges ;* (dag 2 skal jeg legge ut senere ikveld) 

30 days challenge

heihei dere! 

Leste en blogg idag der hun hadde lagt ut en 30 days challenge siden hun heller ikke er så flink å blogge hele tiden, så da tenkte jeg å gjøre det jeg også. Hentet den fra http://ovesen.blogg.no men gjør det litt om til min egen :) 

♥ day 1: Ditt siste innkjøp
♥ day 2: 5 fakta om deg 
♥ day 3: Noe eller noen du savner
♥ day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥ day 5: En film du gråter av
♥ day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ day 7: Favorittmaten din
♥ day 8: Kjæledyret mitt
♥ day 9: favoritt klesplagg
♥ day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥ day 11: Et bilde av håndskriften din
♥ day 12: Mobilen din/yndlingsapper
♥ day 13: 5 ting du ønsker deg
♥ day 14: Noe du er redd for
♥ day 15: Huset mitt
♥ day 16: En sang du er skikkelig lei av
♥ day 17: Rare ting du gjør når du er alene.
♥ day 18: Et bilde av deg selv som barn
♥ day 19: Bestevenninne
♥ day 20: Parfymen du bruker/hårprodukter
♥ day 21: Dine verste uvaner
♥ day 22: Dine 5 yndlingsprogram på tv
♥ day 23: Bok du leser akkurat nå 
♥ day 24: Et bilde av deg når du akkurat har våknet
♥ day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥ day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
♥ day 28: Ting du syns er flaut
♥ day 29: Din favoritt quote for tiden
♥ day 30: Den rareste tingen du har

Gjorde om noen av punktene, og dere som vil må gjerne kopiere den til dere blogg! Syns det passer bra og starte idag siden da blir det resten av oktober med denne :) Men skal blogge et vanlig innlegg om dagen også.

blogges ;*