Blogg

Høstferie

heihei dere! 

På onsdag etter skolen tok jeg høstferie, da kom bror å hentet meg så dro vi å shoppet litt før vi dro til mor og far for å spise middag! Har ikke tatt så mange bilder i det siste, men nå skal jeg bli flinkere, vet jeg har sagt det flere ganger men nå skal jeg virkelig det! Har også kjempe masse jeg må vise dere, for siden sist har jeg fått 3 pakker i posten, var som sagt på shopping på onsdagen og shoppet i Tromsø da hele klassen var der, og ja jeg har MASSE å vise dere! 

Tenker å lage det i forskjellige innlegg så det ikke blir så langt, så stay tuned! 

lille frøken brilleape

Pusurkos<3

hihi, elsker denne gutten her! 

oi, skjønner ikke hva som skjer med bildene.. aff 

blogges ;* 

 

Nytt album fra Avicii

heihei dere! 

Alle har vell fått med seg at Avicii slapp ut ny plate på fredag? Det har ihvertfall jeg, og jeg elsker den!! Har ikke vært sånn super fan av Avicii før, hørt litt på sangene fra og til, men denne uken når jeg hørte "hey brother" av han klarte jeg nesten ikke vente på albumet, og nå har jeg hørt en god del på det og ja, det er strålende! Selv om han har mye melodi i sangene, så har egentlig ikke det noe å si. Fine sanger til fest, eller en regnværs dag du sitter på bussen og trenger å komme i godt humør! 

Legger med mine 3 favoritter fra plata:

You make me  

Hey brother  

oii.. ser nå at det ble litt ulik størrelse på videoene, men vet ikke hvordan jeg fikser slik. Men er sangene som er viktigst da! 

Hva du synes om de?
Hvilken av sangene på plata var din favoritt?  

blogges ;* 

Barnevakt y0

Heihei dere!

Nå sitter jeg barnevakt for 3 hærlige små gutter, de er lagt seg nå da. Til nå har alt gått veldig greit og de sover søtt :)

Sitter å leser fifty shades atm å koser meg med brus og potet som jeg fikk her!

Hva gjør dere ikveld??

Blogges;*

Dårlig blogger ass

heihei dere! 

Vet jeg har vært sykt dårlig blogger i det siste, men denne uken har det skjedd så sykt mye og jeg har nesten ikke vært for meg selv egentlig og når jeg har vært det er jeg så sliten og trøtt at jeg sovner med engang! 

Har vært ekstremt koselig å være så opptatt da å ikke bruke så mye tid på data osv. har vært sosial og funnet på mye gøy hver dag! Tenkte bare å vise dere kjapt i bilder sånn ca. hva jeg har gjort :) 


Levd #yolo, viktig del av livet, hahah! 


Vanessa<3


Noen av babesan mine<3 


haha! skjønner dere ironien i dette? 


Date med pia på skolen<3 


haha milanoo me pie<3 


blidd brilleape btw!! digge det 


lodings, kjempe kos! 


Følte meg ekstremt tjukk når jeg satt å spiste burger mens jeg så på guttene som spilte fotball, haha 

skal bli flinkere å blogge nå, lover! 

blogges ;* 

Navel piercing!

Heihei dere!

Igår var en virkelig innholdsrik dag! Første var jeg å tok synstest, får briller med 0 i styrke (haha) men er fordi jeg har skjeve hornhinner jeg skal ha de!

Etter det dro vi til de som tar piercing der for jeg skulle å ta piercing i naveln, så nå har jeg fått det!!

Wiii!! Elsker den!

Hva synes du? :)

Blogges ;*

Glossybox

Heihei dere!

Hvem av dere har vell ikke tenkt før, "ååh, den der har jeg kjempe lyst å prøve.. men den er jo så dyr så tenk om jeg ikke liker den? Vell, løsningen er her jenter!

Det finnes nemlig noe som heter glossybox, det er en boks med 5 skjønnhetsprodukter i, de er sånn alminnelig store, og det er produkter både for hud og hår.

Jeg fikk min første pakke igår å er kjempe fornøyd allerede! (Dere som leser voeblogg.no har vel sett at hun postet noe lignende av dette etter juli boksen, det var derfor jeg ville prøve!)

Pakken koster 179,- i mnd og produktene inni har en verdi som er myemye mer enn dette. Regnet selv etter prisene de opplyste og man sparer mye på dette samtidig som man får utvidet skjønnhetshorisonten sin.

Gå inn på glossybox.no om du å vil prøve!

Dette er ikke sponset, alle meninger er ærlige.

Og forresten, om du setter opp din glossy profil legger de opp til at du får litt produkter etter hvordan hårtype eller hudtype du har, men alle får samme i pakkene!


Selve boksen

Det ser såå eksklusivt ut!

Spennende!

Produktene

Id shampoo som skal bevare fargen i håret om du har farget det.

Facespray som friske opp og gir fuktighet til ansiktet

Ansiktsvask såpe whatever, som tar bort urenheter og døde hudceller

Duo øyemskygge som kan kombineres eller brukes vær for seg :)

Elizabeth Ardens ny lanserte parfyme untold, helt EKSTREMT god lukt, denne anbefales på det sterkeste!!

Blogges ;*