Kontakt meg

5 bloggene jeg likte best

heihei dere! 

Har lest igjennom alle bloggene som har kommentert nå, og det var så mye inspirasjon å hente overalt, så tuuuusen takk for at dere ville dele deres blogg med meg! Bestemte meg for å vise frem de 5 bloggene jeg personelig syntes var best, selv om jeg synes det er litt slemt å katogorisere bloggene slik, men slik er det bare. 

Disse bloggene hadde et kjempe fint design, skrev bra tekst, hadde varierte innlegg med inspirerende tekst, fine bilder som passet til teksten og ja! Skal begynne å lese de fast faktisk, så godt likte jeg de :) 

Så først har vi Benedikte sin blogg som du finner HER:

så Anette sin HER:

Olga sin HER

 

Trude sin blogg finner du HER

Kristiane sin HER

Super fine blogger!! :))) 

blogges ;* 

jeg vil lese din blogg!

heihei dere! 

Som dere kanskje har merket har ikke akkurat blogghumøret vært så særlig på topp, skolen er jo startet, venner meg til nye rutiner og folk, og ja har rett og slett mistet litt lysten, synes alle innleggene er klein osv. Derfor trenger jeg ny inspirasjon, ny blogglød, nye ting og blogge om! 

For det første vil jeg gjerne lese bloggen din, jepp jeg vil lese akkurat din blogg, se hva du blogger om, hvordan du skriver innleggene dine, hvilke bilder du har osv. Jeg vil ha inspirasjon fra deg! Tenkte også at jeg skulle ta å linke de bloggene jeg likte best slik at dere får noe tilbake for at jeg "låner" inspirasjon fra dere :) 

så kommenter link til bloggen din så skal jeg gå inn i sjekke! 

blogges;*

Sleepover

heihei dere! 

Idag er jeg på sleepover hos Siri, vi har egentlig ikke gjort så veldig mye, spist mat, sett privat praksis, spilt sims (nolife) også har Siri ryddet litt. Vi har tenkt å komme oss i seng tidlig siden vi skal på skolen i morgen også så da må vi jo tidlig opp! 

Siden jeg er så flink å ta blider og tar med meg kameraet overalt har jeg jo masse bilder til dere (not) ååh... sug meg liksom. 

Nå skal vi spise mer mat før vi tar kveld, sov godt alle søte små :* 


årandom<3

haha, blogges pepz 

Rommet mitt

heihei dere! 

Skulle jo egentlig vise dere rommet mitt igår, men orket ikke da siden jeg gikk rett i dusjen når jeg kom hit å slikt. Ble sen blogging idag forresten siden jeg først gikk å satte på klær, så trente jeg mens de vasket så tok jeg å puttet de i tørketrommelen før jeg gikk å satt i masasjestolen og tok litt sol (ja, vet det er 18 års-aldersgrense og ja, jeg vet jeg kan få hudkreft balblabla, har litt i don't give a shit holdning idag egentlig...) så etter det hentet jeg klærne før jeg gikk en tur i dusjen. 

men her er bildene! 

Slik ser det da ut, synes det er veldig fint selv om det er lite. Det har jo ingen mursteinvegger og det er jeg veldig glad for, og siden jeg er liten passer det fint :)) Liker det jeg! 

hva synes du? 

blogges ;* 

 

Alene på jobb

Heihei folkens!

Heldige meg er alene på jobb, var det igår og. Vanligvis bruker vi å være 2 stk på jobb, men han jeg jobber med er syk og sjefen har ikke fått tak i noen som kan jobbe for han.

Akkurat nå har jeg lunsj, så da dro jeg hjem for å spise og slappe av litt :) Ganske chill jobb, eneste er at jeg må tilbake klokken 13 for å vaske over litt engang til

Lol så random... haha

Har dere en jobb?

Blogges;*

Mine brukere

heihei dere! 

Har sittet og søkt litt rundt idag siden jeg har hatt så god tid, tips til å få flere lesere og hvordan gjøre bloggen sin bedre osv, derfor startet jeg med og lage meg kontoer for bloggen! Synes dette er en smart måte for å få mer kontakt med leserne sine, høre hva dere ønsker osv. Nå er ikke jeg akkurat en guru, og jeg er bare 16, men jeg håper mange vil ta del i dette med meg. Chatte, sende snapchater, følge meg på ulike sider for å se når jeg legger ut nye innlegg osv. 

Så håper du som leser bloggen min også vil dette! 

Instagram: timakablogg har også tiinamarii som jeg bruker mest :) 
Snapchat:
timakablogg
Kik:
timakablogg
Bloglovin':
timaka.blogg.no
Twitter:
timakablogg

Ja, som dere ser er det samme navn på alle! Har også laget dette innlegget i arkivet kontakt meg, slik at det skal være lett og finne tilbake til dette innlegget :) 

Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive, men jeg personlig synes alle bloggere burde ta seg slik tid til leserne sine avogtil! Tenk dere om vi kunne snape med tcmn, eller chatte med sisteplass. Jeg personlig hadde digget det! 


haha random. Huff.. fra og med mandag skal jeg prøve å ta nye bilder hver dag! og outfit bilder :D 

blogges søte pepz ;* 

Travelt liv

Heihei dere!

Jenta med travelt liv her ja! Dårlig blogging blir jo bare enda værre med unnskyldninger, men jeg skal fortelle dere hva jeg har gjort for det om.

Igår etter jeg var kommet til bardufoss gikk jeg innom cubus for å se hva de hadde å by på, der møtte jeg plutselig Oda (bestevenninnen min) hun, moren og søsteren var og ordnet noe greier. Så istedefor å ta bussen 2 timer senere satte jeg på med de hjem. Kjempe kos og ikke minst deilig og slippe buss!

Søtingen min?

Da jeg kom hjem laget jeg og pappa pizza før jeg dro ut en liten tur med Connie og Ida og møtte mange av de som bor her og noen som ikke bor her. Kjempe kos selv om jeg dro hjem tidlig for å være litt med mamma og pappa også siden jeg måtte på jobb klokken halv 8 imorrest. Var foresten alene på jobb og fikk ikke tak i sjefen min, så det var en sint liten helgevasker på jobb idag!

Etter jobb dro jeg og pappa å kjørte en liten tur også, jeg øvelseskjørte og det gikk kjempe bra!!

Haha!

Meg og den Connie?

??

Ida og meg?

Hahaha!

Hva har dere gjort så langt idag??

Blogges;*

Blogg, hva er det?

heihei! Vet ikke om jeg kan si dere lenger for tror ikke det er så mange dere der ute... 

blogg er ikke lett og kombinere når du flytter, begynner på skolen igjen og samtidig har masse folk å være ilag med og bli kjent med. Som dere kanskje vet har jeg jo akkurat flyttet til Internatet (bilder kommer på søndag!!), begynt på 2. og siste året mitt på VGS og jeg prøver og bli kjent med masse nye mennesker :) Det går kjempe bra! Er ikke dø eller noe så da vet dere det! 

Dagene på internate er det jo mye og fortelle om, men tror ikke dere synes det er såååå interesangt. Hadde blant annet brannøvelse og husting ++ litt sånn kjedelig stuff.

Ellers aner jeg ikke hva mer jeg skal skrive om, er ikke flink til å ta bilder når jeg er sosial i det heletatt for jeg glemmer at jeg har blogg da, og gidder jo ikke drasse med meg speilrefleksen rundt hele internatet. 

Har tatt bilder av rommet, men glemte minnekortet på internatet. Så skal fikse det på søndagen, ellers kan dere jo få se bilder fra etter jeg var hos frisøren og farget bort etterveksten


bilde på russekortet å nye profilbildet på facebook :)))))) 


randoom 

har ingen flere som e redigert.. 

blogges ;* 

Movingday!

Heihei dere!

Idag e den store flyttedagen, alle flytter på denne tiden. Noen i helgen, andre idag og for meg er det idag!

Klokken 16.00 kjører vi hjemmefra, så skal vi møte søskenbarnet mitt, handle litt og så drar vi opp på internatet :)

Gleder meg til å treffe nye mennesker, men gruer meg samtidig. Blir så rart å bo alene igjen etter 2 mnder hjemme, men det blir godt også!

Mongokatt

Hvordan utsikten min er

Klar!

Neste gan vi blogges, blogges vi fra en ny plass!

Lørdagskos med odan min?

Heihei dere!

Oda er i telefonen med kjærsten så tenkte å slenge inn et kjapt innlegg for å fortelle hva lørdagen min handler om.
Alle andre er ute å drikker mens vi sitter hjemmealene, ser film og spiser frukt og sjokolade + ost og kjeks:)

Mye kosligere enn å drikke seg så full at man ikke vet hva man heter! Derfor håper jeg dere koser dere med hangoveren i morgen, dette er mye bedre!

Kjempekoos!

Hva driver dere med på denne lørdagskvelden? :)

Blogges;*

Late dager

Heihei dere!
Kom plutselig på at je har blogg så tenkte å mobilblogge litt fort, har så lite interesangt liv som man kan få det!
Skal lage et innlegg senere eller noe sånt med bilder fra når jeg var ute å gikk meg en liten tur, eller idag har jeg sett på friends, drukket alt for mye brus og lakket neglene.

Neglene før:

Og etter:

Hva har du gjort idag? :)

Blogges;*

Outfits fra nelly

heihei dere! 

Dere som leser http://www.voeblogg.no/ har kanskje fått med seg at hun nettopp har lagt ut et par høstoutfits fra Nelly på bloggen sin, jeg ble ganske inspirert av dette og fant ut at jeg og ville prøve å gjøre det! Kollasjene er kanskje ikke så fin, men ble ganske fornøyd med antrekkene da! Er så enig i det hun skrev om at om man tenker gjennom antrekkene før man kjøper de, og får en helhet i det istede for impulskjøp, så får man en mye bedre garderobe! Bare prøv folkens ;) 

Nå har jeg glemt og ta vare på linkene fra dette, men de er enkel å finne hvis dere leter litt ;) Synes dette ble kjempe søtt, kunne sikkert vært lave sko til også hvis man skal gå mye 

 

Synes det er så fint og få litt farger inn også! 

 

Vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive under de, elsker jo allesammen! 

 

alt med dette bare.. ja jeg vil ha det lett! 

 

 

 

 

Gjett om jeg hadde ville hatt alle disse om jeg hadde råd da! kjipt.. nelly er jo såå dyrt! men det er jo lov til å drømme seg bort da :) 

hva synes du? Hvilket likte du best? 

blogges ;* 

Russ 2014

heihei dere! 

Jeg begynner jo på siste året mitt på videregående nå, og derfor er jeg også russ til våren! Men selv om vi ikke har begynt på skolen enda, er vi nødt til å bestille russeklærne før 2. september slik at vi får rabattene og er sikkre på at vi får alt utstyret vi skal ha! 

Jeg fikk vite dette i natt så jeg har stresset i hele dag med å finne alt jeg skal ha og lage russekortet osv. alt dette var super vanskelig og tok kjempe lang tid, men det eneste jeg mangler nå er et bilde til russekortet så er jeg klar til å bestille! 

Pakken kom på 2379, noe som er helt greit egentlig, fikk maaasse for den prisen og man er jo bare russ engang såå why not? Fikk også med 2 gratisgaver siden prisen var over 2300,- men jeg likte ikke bagen for den var ikke at tøy slik som den har vært alle andre år.. Noen av dere med russ som vet hvor man får tak i den norges bagen som er i tøy? 

Skulle egentlig ønske jeg var rødruss for liker det bedre enn svart, men nå er jeg ikke det, men det har jo ikke så mye å si eller hva? 

her er bilder av det jeg skal bestille, skal selvfølgelig vise dere det når jeg får det også! Men jeg gleder meg sånn at jeg bare må vise dere nå! 

grunnpakken, sparte 389,- på den elns 

standar jentesnekker 

sort tekstiltusj


fløyte med åpner og nøkkelholder elns 

solbriller

caps

dåpsattest

hvit tekstiltusj

t-skjorte med russ 2014

t-skjorte med skål! på 

hettejakke fleece jakke 

strykemerke ark 

gratis bag

øreplugger 

det var det jeg hadde bestilt, hva synes dere? Gleder meg sikkelig til å vise dere ordentlig, spesielt hvordan buksen blir!

blogges ;* 

5 på topp - Macklemore

Heihei dere! 

Tenkte og starte noe nytt her på bloggen, hver onsdag velger jeg en artist og legger ut de 5 sangene fra den artisten som jeg liker best! Dere kan også få være med og bestemme litt, det er nemelig og bare skrive i kommentarfeltet hvilken artist DU vil jeg skal ta neste gang :) 

Skal fortelle dere i et innlegg senere i kveld hvorfor jeg ikke har blogget for sent idag, vært litt opptatt med noe skolegreier faktisk ;) 

Men la oss starte! 

1. Otherside, dette er min favorittsang uansett hva! Elsker den og derfor er det den beste Macklemore har 

visste dere at det finnes to versjoner av denne? Personlig synes jeg den over er best, men her er den andre  

2. same love, nydelig rolig sang der han forteller at det er ingenting galt med og være homo! Perfekt budskap 

3. Thin Line  

4. BomBom, Denne er bra visst du liker bakgrunnsmusikk, men ikke når de synger så mye! I denne er det kun melodi!

5. White walls 

Det var de fem, hva synes du? var helt ekstremt vanskelig og velge ut bare fem siden Macklemore er min favoritt artist.. 

Hvilken artist vil du det skal være neste uke? 

blogges ;* 

Wants

heihei dere! 

Late ferie dager nytes til det fulle, kun vært ute av sengen for å hente meg popcorn til frokost. Ellers har jeg ligget her i hele dag og sett på film og vært innom diverse nettbutikker for å "vindushoppe", fant noe fint der så tenkte og vise dere hva jeg fant :) 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER


1. HER 2. HER


1. HER 2. HER 3. HER

Hva synes dere? 

Blogges ;*

Unblogged pictures

Heihei dere! 

Klokken er... sent tror jeg. Sommerferie er en fin tid for å glemme hvilken dag det er og hva klokken er altså! Men (det er alltid et men) om en uke er lykken slutt, og de fleste studenter vender tilbake til kjedelige rutiner, nye og gamle mennesker og ikke minst haugevis av skolearbeid. Og gjett hvem som er den heldige og være en av dem, nemlig lille meg! 2. året på vgs, siste året mitt før lærlingtiden.. Så mye og se fram til, så mye og glede seg til! Woop, stoka på et bra år i år.. For nå er det endelig min og alle andre i klassen min sin tur til å være russ (pluss alle andre 2. klassinger innen fagyrke og 3. klassingene), er såå klar for villeste russetida ever og vi er ikke engang startet på skolen..jaja!

Blogging klokken (shit) 2 om natten er ingen bra kombo dere, kom jo ingenting vettig ut av det som står over der.. Men flytter snart da om noen lurte! Tilbake til internatet med stygg mat(sorry) og ufattelig mange minner♥♥

Men grunnen for at jeg blogger er for å vise noen unblogged pictures (har egentlig bare ikke noe bedre og gjøre siden alle sover, ingen av bildene henger på greip heller) 

Foresten, gleder meg til jeg flytter og får vist dere outfit-blider! Regner med ingen er så interesert i å se en boms med ustelt hår og joggebukser med genser som ikke matcher i det hele tatt, sier bare 2 ord til det FERIE BITCHES! (a)


Ganske typisk sånn, "I don't care, I have vacation bitches"-bilde.. as you can see, stygg topp på hode som har overlevd en natts søvn, genser som kun brukes hjemme, mobilen foran ansiktet for å skjule at jeg er uten sminke å finger som symboliserer min "fuck this, fuck that, let's smile like never before" (er det en quote? noen som har hørt det før? Synes det virker så kjent, men aldri sett det før) 


Ut å flyyy! fra da vi dro til København


Nye bebisene mine♥


Så når de er på plass, hvorfor ikke plukke jordbær i de? 


Mor og far sin jordbær hage, aah


Se så mange det var der da! 


Kisskiss


Red lips, say no more. 


Enkelte krøller er fin både dagen de lages og dagen etter! 


Gjett hvem som skal ha slik vinduskarm når hun flytter i en leilighet?!? That's right me!! ELSKER det (nei er ikke så brun, bare dårlig lys... but I still wish!) 


Jobber hardt for penga her i gården. 


følte dette bilde ikke trenger noe undertekst så slenger på noe dritt sånn som dette istede for jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive 


Så bare for å minnes det uuuuuutrolige VG-lista konserten i Bodø!! Gjett hvem som hadde best vær av byene, joda Bodø så klart! Å når Sirkus Eliassen entret scenen sist og alle egentlig hadde ropt og hylt i fra seg, fant vi alle sammen ny energi i verdens herligste gutter som bare løfta HELE Bodø!!! De var virkelig på hjemmebane! HELT VILT! Klarer ikke få si det nok, er enda helt oppi skyene etter dere opptreden! (Begge har foresten likt dette bilde på instagram (tiinamarii, om du vil følge meg) og jeg pratet med Erik Eliassen morgenen etter da vi spiste forkost med alle kjendisene fra VG-lista, jepp Norske artister er veeeeeeldig bra!) 

haha, takk for meg lissom. Sykt random, så sleng inn en kommentar så leser jeg bloggen din! Kanskje jeg lager et ordentlig blogg innlegg i morgen, vet ikke.. har så lite og blogge om for tiden. 

blogges ;* 


 

DIY-tavle av bilderamme

heihei dere! 

De siste dagene har jeg jobbet litt med et kjempe kult DIY-prosjekt, jeg har laget ei tavle som man skriver på med kritt av ei bilderamme! Synes resultatet ble kjempe fint, kjøpte en hvit ramme og festet på en liten grønn "lomme" til og ha krittet i og synes det var kjempe fint at den var helt nøytral og ikke overføldig med pynt :) 

Først innkjøpene som måtte gjøres, så skal jeg vise dere trinn for trinn hvordan jeg gjorde det: 


tavlemaling fra panduro til 99,- 


pensel fra panduro til 79,- tror jeg (anbefaler også å kjøpe en liten rulle så man slipper pensel merker) 


ramme fra nille til 59,- 

Så trinn for trinn: 

Trinn 1: Åpne klaffene på rammen bak og ta vekk bak delen 

Trinn 2: Ta ut glasset 

Trinn 3: Finn frem avispapir, åpne malingen og mal ett strøk

Trinn 4: Vent i 4 timer før neste strøk males

Trinn 5: vent til malingen er tørket før glasset settes tilbake i rammen

Trinn 6: sett på ønsket pynt o.l. 

vent i 72 timer før den skrives på eller bruker vann på den siden det er vannbasert maling 

Resultatet:

Hva synes du? 

blogges ;*

Dorco shai

Heihei dere! 

Rett før jeg dro til Danmark fikk jeg endelig tilsendt min gratispakke fra Dorco shai, jeg bestilte for 4-5 månede siden så det er utrolig lang vente tid på de. Men den var helt FANTASTISK, du merker stor forskjell fra den til de høvlene med bare 4(?) blader. 

Jeg anbefaler denne til alle som ikke har prøvd den enda, selv om det er ganske få nå regner jeg med ;) 


Se så fiiin! 


sugekoppen er genial!! 


Disse er også genial, spesielt når man skal ut og reise elns! 

Har dere prøvd shai høvlene? 

blogges ;* 

Innkjøp fra København

Heihei dere! 

Tenkte å vise dere innkjøpene mine fra København


converse fra Deres 599,-


Topp fra Deres husker ikke prisen 


Genser fra Deres husker ikke prisen 


T-skjorte (den er stor for jeg skal bruke den som sove t-skjorte) fra ei random shappe, var 3 for 300 å 1 kostet 150 så derfor betalte jeg for mine to og mamma sin også kjøpte hun en ting til meg 


T-skjorte fra samme shappa 


Skjørt fra Topshop 199,- kjøpte egentlig en størrelse for stor for det var den minste de hadde og jeg ville gå i skjørt der nede 


Heldigvis fant jeg dette på H&M til 129,-


Topp fra Monki 50,- kjempe fin til skjørte^


T-skjorte fra New Yorker 59,- (salg) 


Topp fra New Yorker huske ikke prisen


Chille kortbukse fra New Yorker, huske ikke prisen


Veske fra accesorize (?) 299,- (skal bruke den til skoleveske, fin ja? :D) 


Barte-smykke fra accesorize 49,-


veske fra random butikk, husker ikke prisen 


Hettegenser fra BikBok husker ikke prisen, men den er helt utrolig god!


vest fra Bikbok 


Vest fra BikBok 349,- ELSKER denne! 


smykke fra BikBok 99,-


Peplum topp fra BikBok seee så fiin! 


Joggebukse fra BikBok


Hard rock cafe sove t-skjorte! 


Enda en t-skjorte fra hard rock cafe, fikk den av mamma :) 

det var innkjøpene mine fra Køben, hva synes dere? 

blogges ;*  

Båndtvang i Norge og utlandet

heihei! Innleggene om København turen er i produksjon og kommer til å komme snart, men først vil jeg fortelle dere om noe som det nettopp har gått et lys opp for meg at det er veldig viktig! 

Nå når jeg har vært på reise i sommer så jeg både på Nesna og i København at det var en del hunder som fikk løpe uten bånd i gatene, detter er ikke forsvarlig av en hundeeier og gjøre! Det er en grunn for at det finnes båndtvang, ene grunnen er for at ikke mennesker og andre dyr som sau, storfe, fjærfe og hester m.m. ikke skal bli skadet av hundene, den andre grunnen er at hunden selv kan bli skadet når det løper rundt! Det er jo greit om hundeeier går ilag med, men eiern har ikke full kontroll over hunden og den kan lett stikke av å bli skadet! 


Ser ingenting galt i å måtte ha hunden i bånd, har du et inngjerdet område hjemme kan det jo løpe fritt der! 

Når jeg var på Nesna var det en hund som hadde stukket av fra eierne sine og gikk en liten tur alene når jeg og søskenbarnet mitt var ute å syklet, denne hunden var meget spinkel og litt uforsiktig av seg. Den fulgte etter oss der vi syklet, og flaks for oss så syklet vi forbi der eierne bodde. Men de satte han ikke fast i noe bånd selv om de ble glade for at den kom tilbake og slikt, men da vi syklet videre sprang hunden fort over veien rett fram for sykkelen min så det var like før jeg syklet rett over den! Jeg ble kjempe redd og bråbremset med det samme, men heldigvis sprang den så fort at det gikk bra! Denne hunden var så spinkel at det så ut som at den ikke hadde fått mat på mange uker, og det skalv som bare det! 

Båndtvang i Norge er fra 1. april til 20. august, og det er jo helt rimelig. Leste en artikkel her om dagen, der noen hadde skrevet at båndtvang var en lov laget av hundehatere for de likte og se hundene bli dregd etter eierne i bånd og snakket til med grovstemme som om de var villdyr og ikke familiemedlemer og bestekompiser. Det jo ikke sånn i det hele tatt! Uansett hvor snill hunden er vet man aldri når den stikker av og kan gjøre skade på mennesker, andre dyr og eiendeler o.l. I tillegg finnes det mange med hundeskrekk her i landet og jeg tror ikke de er så interesert i å bevege seg rundt i byer og konstant være redd for å møte på en hund som løper vilt rundt. Hundeeier burde skjerpe seg litt, det er ikke sånn at de hersker verden og er bedre enn alle andre! Jeg har selv lyst på hund, men skal man ha hund krever det forpliktelser! En hundeeier har masse ansvar: 

- hunden skal luftes en gang om dagen

- Når de gjør i fra seg skal avføringen plukkes opp (hundeeiere synes sikkert det er urettferdig at det ikke er slik for katter, men katter graver det jo ned selv) 

- hunden skal taes med til dyrlegen ved behov (dette gjelder forsåvidt alle dyr) 

- den skal ha mat og drikke flere ganger om dagen

- og den skal ha masse kjærlighet (gjelder og for alle dyr) 

Det er sikkert flere ting som jeg ikke kommer på i farta, men tenk på dette alle sammen! Vi har båndtvang for en grunn ;) 

Når du er på ferie kan det jo være litt vansklig og ha med seg hund, man må huske å sjekke opp hvordan båndtvangen er i andre land slik at man vet hvor hundene kan få løpe litt fritt og hvor de ikke kan det. 

i Sverige har de ikke vanlig båndtvang, men om du ikke har kontroll over hunden din kan du få bot i perioden 1. mars til 20. august

i Tyskland har jegere lov til og skyte hunder som går løst på jaktområder, mens andre plasser som i skoger osv står det om det er lov til å la hundene løpe fritt 

de samme reglene gjelder i Frankriket, men der er det total forbud på strender og lignende 

Det er ikke så vanskelig og følge lover og regler om slike ting, så jeg ser ikke hvorfor eierne klager. De vet godt om hvordan det er, og hvis de hater det så sterkt skjønner jeg ikke hvorfor de fikk seg hund i utgangspunktet ;) 


:) 

Hva synes du om båndtvang? 

blogges ;*