Blogg

DIY-avhengig

heihei dere! 

Ja, dere leste rett, er ganske sikker på at jeg er blitt DIY-avhengig.. Sitter og ser på videoer for inspirasjon hele tiden, og det klør i fingrene etter og få prøve ut litt selv!

Her er mine favoritt videoer til nå av noe jeg vil prøve selv!  

Denne er jeg sikkelig gira på å prøve!  

Denne skal jeg gjøre helt om til min egen!  

Synes den tavle ide'en i denne var genial, derfor vil jeg prøve det!   

Elsker den vesken med ankeret, men kommer neppe til og bruke likens veske til det  

Finnes så mange forskjellige måter og lage dekslene på, så det skal absolutt testes ut!  

Har elsket fringe topp siden jeg så de for første gang, eneste problemet var bare at jeg aldri fikk tak i en og ble sikkelig deppet.. Dette var jo da kanskje et år siden, men uansett da tenkte jeg jo ikke på DIY, men da jeg så denne videoen fant jeg ut med en gang at jeg skal prøve og lage en fringe topp! 

Dette er jo mange ideer, og det finnes så mangemange fler jeg vil teste ut, dette kan jo til slutt bli litt dyrt.. Derfor må jeg nok gjøre det med litt mellom rom, dessverre :/ Vil gjøre alt med engang! 

Har du laget noen DIY-ting? 

Hvor henter du inspirasjon ifra? 

blogges ;* 

Havlivet

heihei dere! 

siden det her vært så fint vær denne uka har vi hatt litt av et båtliv på fredag og lørdag :) Vært mye ute og kjørt og koset oss bare! Tok litt bilder begge dagene så her er de, + noen andre


måtte ha cafefrokost på fredag, men når ansiktet ikke er klart for bilder blir det slike..


kjedelig og vente.. 


Er blitt hippie foresten, etter bodø (a) 


DIY fiskekrok lissom, haha ja jeg er blidd avhengig av DIY så går bare å tenker det for tiden.. 


Brodern fikser mens lillesøster........


chiller :)))


Båten vår, hahahahha. 


'Njudelig vær! 


Vi har også kjørt radiostyrt bil som stoppet hele tiden... 


Fant meg en katt og kose med også :'))) Savner pusen min hjemme! 


Her tar vi bilder i alle retninger 


wiiii

 
Vikholmen, Tomma og Handnesøya♥


Så gikk jeg litt lei av å sitte, så måtte legge meg litt fremme (a) 

Liker du å dra ut i båt? 

blogges ;*

VG-LISTA TOPP 20 I BODØ!!

heihei dere! Innlegget jeg har gledet meg mest til er her! Skulle egentlig laget det for lenge siden, men er man treg så er man treg :/ 

Uansett, har masse videoer, så skal prøve å få satt sammen noe etterhvert, men eller har jeg masse bilder å dele! 

Det var hele 11.000 (!!!!!) mennekser på konserten i Bodø, og gjett hvem som hadde best vær av alle byene? joda, det var Bodø!!! Fyf*** for en opplevelse! Visste Norske artister var gode, men ikke så ekstremt som det! Jeg var så oppi skyene etterpå at jeg fikk så vidt med meg noe... Og når jeg i tillegg fant ut at artistene bodde på samme hotell, da gikk det rundt for meg! Spiste frokost med masse kjendiser og snakket til dem! Så jeg kan fortelle alle at jeg har snakket til Truls og Erik Eliassen i Sirkus Eliassen!!! Hvor kult er ikke det??

Vi gikk og på sommeråpent etterpå, og da ser man meg på tv siden jeg sto på et bord for å se Sirkus Eliassen ekstra godt (a) 


Var oppe å så på lydprøvene! 


Fikk meg like så greit bare en plass på gjerdet, så etter 2,5 time på et stålgjerdet kan jeg love dere at jeg hadde greit ondt! 


Masse venting! Sirius! 


Astrid Smeplass! 


LidoLido!! 


Admiral P 


Robin og Bugge!! 

og så klart var de der og hadde det sykeste showet, de løftet HELE Bodø og alle var HELT med og det var såååå vilt!! 


Snakker selvfølgelig om SIRKUS ELIASSEN!!!!! 


ViltViltViltViltVilt!! Beste var nok En gang til! Var så redd for at de ikke skulle synge den siden Dj Broiler ikke kom til Bodø.. 


Utsikten var jo helt grei når kjendisene hadde fest på andre siden ;) 


Noe redusert og trøtt dagen etter, hadde ondt i halsen dagen vi dro dit, å all ropingen og hylingen under konserten gjorde det ikke noe bedre! Gjemte meg derfor under hetten min og hørte på musikk på veien hjem :) 

Noen andre som har vært på Vg-lista i sommer? Hvor da? 

blogges ;* 

19. juli

heihei dere! 

Innser at bloggfravær er ekstremt lett å tillate seg på ferie! Men etter danmark er det null mer bloggfravær på en stund, da skal jeg bli flink! 

Men nå har jeg masse jeg må fortelle dere, blir kun to innlegg om dagen, men tror det skal gå bra utifra det jeg har å fortelle dere :) Er ferdig og pakke nå, for vi drar i morgen :( trist! 

Uansett, vi kan starte med 19. juli da sto jeg i sikkert en time for å slette håret siden det var så krøllete (overdriver sikkert nå) 


Måtte jo snape litt samtidig (a) hehee....


Når jeg var ferdig fikset gikk vi på graven til farfar og plantet en blomster♥ 10 år siden han døde i år♥


Etter det måtte vi ha litt frokost! Gikk hele Nesna rundt for å få tak i chips... 


Guttene overlykkelig for noe å leke med, hadde bare bilen funket ;) 


Så jeg og pappa dro til farmor og var der så laget vi til jordbær og vaniljesaus :) 

det var den dagen, stay tuned for more! 

blogges ;* 

 

Dagens innkjøp

heihei! 

Etter et lengre bloggfravær pga for liten tid, er kun på dataen en liten time hver kveld og da prioriterer jeg ikke bloggen godt nok siden jeg er så trøtt at jeg nesten svimer av. Skjønner egentlig ikke hva dagene går til her nede, men de forsvinner ganske fort.. Idag er det bare en uke til vi reiser hjem, vi bruker alt for lite tid her nede i året! Vil ikke hjem!! 

Idag dro jeg, pappa og bror en tur til Mo i Rana for å shoppe litt, men for slike udrevne byfarere som oss så brukte vi vell mer tid på å gå rundt å lete etter butikkene enn å faktisk handle, men litt ble det selv om jeg sparer penger til danmark :) 


Eos shavegel fra Home & Cottage 89,-


Solbriller fra Bik Bok 49,- (salg) 


Topp fra Bik Bok 49,- (salg) 


sko fra h&m 149,- 


Ringer fra h&m 49,50,-


negelakk h&m 89.50,-


topp h&m 99,- 


hoodie fra cubus 299,- 

Det var det, og på grunn av flinke meg som bynte på dette klokken 8 å ikke er ferdig før nå så blir det jo litt feil, menmen.. 

blogges ;* 

 

18.07.13

heihei! Dette er tidsinnstilt, så derfor kan det være litt rart skrevet noen plasser. Men bortsett fra det så ligger nok jeg og sover når dette blir postet :) kos dere med det! 

Nå skal jeg fortelle dere mer om mine spennede dager her nede, haha! Ihvertfall igår så dro vi på båttur med nesna kystlag sin båt til Sandesjøen siden det skal være sånn båtfest hele helgen! Var en lang og kjedelig tur, med en båt som laget rare lyder, så vi var greit skeptisk der vi var midt ute på fjorden.. Men vi klarte oss, og kom frem. Det pissregnet nesten hele turen, så vi måtte sitte inne i messa eller hva de kalte den. Der var det 3 bittersmå vinduer så vi så ikke så mye ut heller.. I tillegg har telefonen min vært litt ødelagt i det siste, skrudd seg av helt plutselig osv. Fant ut at det var batteriet som var knekt, så da var det å finne en butikk som hadde det idag! Og med min flaks hadde de akkurat ett igjen :D så nå er telefonen min panda siden jeg måtte ha svart bakdeksel når batteriet er mye tjukkere enn det gammle, men det ser kult ut :) 


båten vi dro med :) 


på tur hjem! 


gjennomvåt, men fornøyd! Fikk pizza, nytt batteri og hårspray som jeg har savnet så sårt!! (har blitt avhengig... fuck.) 


Når vi kom tilbake lakket pappa ene negelen sin blå, hadde vært å kjøpt ny negelakk idag vi måtte prøve, haha! pappan min er best!! 


hahaha, lakket 3 av bror sine negler og! Vi ble så fin atte, haha. De fjernet det når vi kom tilbake til onkel igjen da :( 

blogges ;* 

 

17.07.13

heihei! 

Beklager for at bloggingen er så dårlig, men jeg har rett og slett ikke tid til og sette meg ned og blogge så mye som andre bloggere gjør på ferie! Her er det full fart fra morgen til kveld, er kun på dataen en liten time på kvelden før jeg sovner, selv om jeg egentlig er i halv svime da. Haha, og ellers er jeg på mobilen og ipaden, men det er så toskete og blogge fra de.. 

Uansett igår så skulle jeg egentlig opp 10 da pappa vekte meg for det var sol ute, men smarte meg som bare skulle sove 5 min til sov meg gjennom all solen som var den dagen:( Men når jeg endelig kom meg ut den dagen så dro vi ned på kaia for å se på båtene og slikt, siden det var sånn båtgreie her, også skal det være i Sandesjøen resten av helgen! 


Klar for dagens eventyr, bare synd det var sååå dårlig vær:( 


"martna"  på kaia 


Gikk vi inn i redningsskøyta også, det var kult! 


Noen som kjenner seg igjen? De obligatoriske bildene foreldrene hele tiden skal ta, haha. Værste er at jeg ikke har noe problem med å være med på de (lille linselusa..) 


Vil ikke si jeg var så heldig med bildene da... ser så tjukk ut. 


Så var vi en tur hos farmor, det var koslig! 


Når de velger og sende ungdommen på butikken, da blir det go knall ;) 


Også måtte vi jo en tur og se om det skjedde noe spennende på bygdefæst! hahaha, gjennomsnitts alder på 50+


Etter Ole Johan kom fra dugnad på festen bestemte vi oss for å ta en spontantur opp til utsikten, tar kanskje 20 min å gå opp.. og dere kan tro meg med værre kondis enn en 50 år gammel kjærring med kols slet godt oppover de sykt bratte bakkene.. haha! Men kom meg opp, og det er så fin utsikt og jeg måtte ta bevis bilde, så her er det :))))

skal lage et til innlegg om dagen idag ;) 

blogges ;* 

SPØRSMÅLSRUNDE - SVAR

Heihei! 

Som dere kanskje husker la jeg ut en spørsmålsrunde for noen dager siden, så nå skal jeg ta og svare på den! Skulle egentlig gjør det på mandagen, men så glemte jeg det oppi alt styret. Så derfor laget jeg dette i går natt, og tids innstilte det slik at det postes mens jeg enten ligger og sover eller er med farmor og de andre i familien som bor her! 

1. Hva er din drøm? 

Har på en måte to drømmer, ene er å bli en utrolig god konditor og konkurrere i store konkurranser og slikt. Også hadde jeg en liten drøm om å bli flyvertinne for det virker så utrolig spennende, få reise til mange forskjellige plasser, får møte masse forskjellige mennesker, + masse masse mer! Og siden jeg er så glad i å fly som jeg er tror jeg nok det hadde passet meg perfekt! Men den drømmen ble fort knust da jeg fant ut man faktisk måtte ha en viss høyde for å bli det.

2. Har du noen hobbyer?

Fotografering, jeg er bare ikke så flink og bruker ikke nok tid på det..


Et av bildene jeg har tatt //canon eos 550d 18-55 mm objektiv 

3. Drømmested/feriested?

Ehm, jeg er veldig glad i syden og det er mange fine plasser der. Men mitt absolutte favorittsted er Handnedøya! Der pappa kommer fra, vi har vært på ferie der hver sommer så lenge jeg kan huske, men ikke nå siden farmor ikke kunne bo i huset alene lenger.. Men der brukte vi og være ute på havet (skyen, som vi kaller det for der nede) og fiske, lekte i fjæra med små båter, spiste kveldsmat ilag vær kveld! Vi gjorde så mye gøy ilag der.

4. Fav.minne

Vanskelig! Er så sykt mange at jeg ikke klarer og velge.

5. Hva er d beste med å blogge?

Det beste med og blogge må være å få dele med verden det man bryr seg om, få fine kommentarer på det man deler og man kan enkelt se tilbake på minnene!6. Noen idoler?

Har ingen idol, tror jeg.. Har aldri tenkt over det, og det er på en måte aldri noen som har hatt så stor innvirkning på meg.

7. Hva er det værste med å blogge?

Stygge kommentarer og at det tar så lang tid å forberede og lage innleggene hvis man vil ha et sikklig bra innlegg.

8. Hvis du kunne forandre noe i verden, hva ville dette vært?

Jeg vet ikke helt, er litt vanskelig og velge. Ville kanskje bli kvitt all krigen som finnes, for jeg er så redd for at Norge skal havne i krig igjen. Altså at krigen skal komme til Norge.

9. Hvilke artister hører du på?

Hører på litt forskjellig egentlig, men har en stor kjærlighet for Macklemore og Ryan Lewis, Wiz Khalifa, Eminem, Frank Ocean, Sirkus Eliassen og Dj Broiler. Haha, Fin blanding det der ja! 

10. Hvem er din favorittartist?

Ååh.. den er såå vanskelig! Men mine topp 4 er i slik rekkefølge:

1. Macklemore
2. Dj broiler
3. Eminem
4. Wiz Khalifa

11. Hvilken musikksjanger liker du best?

Liker pop og rap tydeligvis, haha. Gidder ikke bry meg så mye om sjanger

12. Hva er det beste du for å spise ?

Åh, jeg som er så glad i mat! Men det beste er club sandwich, taco, pizza, egentlig alt som har med kylling og bacon! Har en alt for stor crush på kylling!

13. Hvem er din beste venn?

Åh.. liker ikke å svare på sånt. Er noen få, og de få vet det veldig godt selv!

14. Hvor mange dyr har du?

Har verdens nydeligste og beste katt!15. Skal du gjøre noe kult i sommer?

 Jepp, alt jeg skal i sommer står i et innlegg litt lengere ned på bloggen! 

Det var de spørsmålene for denne gangen, så håper jeg det blir enda fler neste gang ;) 

blogges ;* 

 

Roadtrip

heihei dere! 

Som jeg sa i forrige innlegg så skulle jeg, pappa og bror på roadtrip idag! Vi startet klokken 7 på morgenen (lille frøken må-se-bra-ut sto selvfølgelig opp klokken 6 for å rette håret å sminke seg, haha), så vi har ikke gjort noe spesielt idag akkurat, stoppet på de faste plassene og er verken familie som har all-sang i bilen eller stopper overalt for å ta søte turist bilder. Vi er mer sånn, sitte i bilen mil etter mil, stopper på faste plasser og gjør ikke så mye ut av oss i bilen, prater og flirer og slikt så klart, men ja ingen all-sang her! 

Tok noen video-klipp også, så når sommeren er slutt tenkte jeg og sette sammen en liten film fra min sommer, haha. Har ikke så mange klipp fra tidligere i sommer, men vi får se om det blir bra :) 

Pappa som sjoffis! 

dette er en bro.Vakkreste fjellene! 

Fikk til og med øvelseskjøre i bror sin bil idag! Polarsirkelen 

Haha, fant Norges morsomste stedsnavn! Vi har så dårlig humor at det er helt sykt 

Hva har du gjort idag? :) 

blogges ;* 

Den beste av de beste

Heihei dere! 

Nå er jeg hos Oda, siden jeg skal reise nedover til Helgeland imorgen å  vi ikke har truffet hverandre på veldig lenge. Vi gjør egentlig ikke så spesielt mye, men det er super koslig for det om!

Kommer foresten ikke til å blogge før i morgen kveld, siden jeg skal sitte i bilen i hele morgendagen uten internett, så da blogges vi ;*


hahaha, noen søte bilder av oss :)

Forresten vet jeg ikke om det var 2 måneder siden sist, var bare noe jeg skrev.

SPØRSMÅLSRUNDE

heihei! 

Har hatt bloggen ganske lenge nå, så tenkte det kanskje var på tide med en liten spørsmålsrunde! Så kommenter det dere lurer på i kommentarfeltet så skal jeg svare på spørsmålene! Blir ikke svart på video denne gangen, siden da kan jeg ikke svare før i august engang.. MÅ være alene hjemme for å spille inn videoer! såå FYR LØS, skal svare på det meste :)) 

 og siden jeg ikke ser ut fordi jeg er syk.. vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med bildene.. såee 

 
gammelt bilde. 

SPØR I VEI FOLKENS, SVARER PÅ DET MESTE! 

blogges ;* 

Kommet inn på skole

Heihei! 

Som overskriften sier så er jeg nå kommet inn på skole, å har takket ja! Så nå er jeg klar for et nytt år i Sørreisa, er kommet inn på første valget som var matfag. Jeg skal nå forhåpentlig vis bli konditor! :)) 

Gleder meg faktisk til høsten, skal bo på internatet i år også, det blir et spennde år med masse utfordringer! Skal satse stort på skolen for å oppnå alt jeg vil, jeg vil ha en god lærlingeplass til neste år, jeg vil ha gode karakterer, lære nye ting, oppnå noe nytt, heve nivået mitt og bare jobbe hardt for å komme dit! Det høres sikkert sikkelig nerdete ut, men skal nok klare å balansere sosialliv og skole ganske greit, det er det som er så fint med internatet siden der kan man lett være sosial mens man gjør lekser, trenger ikke dra så langt og sånt :) Utrolig kjekt! 

Noen av kakene jeg har laget :) 

har enda maaaaaaaaaange ting og forbedre meg på, så det blir vell fikset når jeg begynner til høsten.. har høye forhåpninger til dette året! 

blogges ;*

Sykedag

Heihei dere! 

Nå ligger jeg hjemme i sofaen istedefor å være på jobb, ikke gøy i det hele tatt! Hater og være syk, men er man så er man.. Håper bare jeg blir frisk til helgen slik at jeg får pakket uten å gå med konstant hodepine, tett nese og hals full av sagblader! 

Igår blogget jeg ikke for jeg var faktisk så dårlig, jeg kom hjem ca. halv 4 så måtte jeg lage meg mat og litt sånn før jeg la meg ned for å se litt på serie, dere kan jo da gjette hvor jeg forsvant etter ca. en time.. joda, DRØMMELAND<3<3<3 lå å sov fra halv 6 til 8.. mamma skulle egentlig vekke meg 7, men hun ville ikke siden jeg bare kunne sove til dagen etter, det gikk jo ikke etter planen siden jeg våknet, spiste litt mat og lå våken til ca. 2 på natten før jeg sovnet igjen for jeg var så tett og hadde så vondt. 

Huff.. jaja, nok om sykdom og dritt, kan heller fortelle litt hva jeg har gjort idag. Skal vi se; 


Ligget her og sett AAAAALT for mye på tv.. ilag med mine kjære venner 


Data, fifty shades, nesespray(<3<3), halstabeletter, nesepapir(?) og maaasse og drikke, ehehehe digg! 

Har også spilt tidenes fritids spill alt for mye idag... 


the simpsons tapped out<3<3<3 haha, uff.. har det ikke bra av å være syk! 


Har også prøvd noisy for første gang.. ikke lurt når man er syk, smakte ingenting så det var ikke noe gøy :( 

Og til slutt, mitt eneste selskap idag som har følelser og kan puste...


lille søte pusekatten<3

hva har dere gjort idag? 

blogges ;* 

Mine sommerplaner

heihei dere! 

Sen blogging idag for jeg er lat og syk, vet ikke hva som har skjedd egentlig... våknet opp igår å hadde vondt i halsen, uggen i hele kroppen og ekkel i nesen. Og idag var det ikke blidd bedre! Jeg og mamma måtte stoppe på shell før vi dro på jobb for å kjøpe meg halstabeletter for det kjentes ut som at jeg hadde tusen knivblader i halsen.. ikke behagelig! Så etter et par alt for mange tabeletter var jeg klar for jobb, så etter en hel dag jobb var jeg kjempe sliten å lat, førys og alt mulig. haha, dette er ikke ment som klaging! Så etter en varm dusj, og litt godteri er jeg nå klar for å fortelle dere hva MINE sommerplaner er i år, slik som alle andre bloggere gjør! 

For det første, som dere sikkert har fått med dere så har jeg hatt sommer jobb nå i to uker, og dette er siste uka mi! Slutter på en måte på torsdag, siden jeg må ha en dag fri før jeg har helgejobb (har helgejobb mens jeg har sommerjobb på samme arbeidsplass på en måte, sært!) MEN

16. JULI skal jeg, pappa og bror kjøre nedover til Helgeland 


Nesna med vikholmen til venstre, handnesøya til høyre og tomma rett frem :) 

Vi skal være der til 29. juli før vi kjører hjem igjen, blir sikkert super kos, med bading, soling, fjellturer, båtturer, fisking osvosv :)) Gleder meg VELDIG! 

24.-25. JULI VG-LISTA TOPP 20 I BODØ 

Enda mens jeg, bror og pappa er der nede drar jeg og søskenbarnet mitt en snartur til Bodø for å dra på Vg-lista topp 20, vi skal sove på hotell den natten siden vi tar Bodø-båten og siden konserten er så sent så rekker vi ikke båten tilbake samme dag, så da får vi grei tid i Bodø til shopping og møte litt av min familie :)) Blir kos! Skal filme masse så jeg kan sette sammen en video av konserten og det:D Noen som vet om det er trygt å ha med speilrefleks på et slikt arrangemang? Tror ikke det er så lurt å ha med på selve konserten med tanke på at jeg vurderer og stå så langt frem som jeg klarer! 

1. AUGUST Skal jeg, mamma, pappa og bror til Danmark! 

Gleder meg mer til denne turen enn noe annet!! Vi skal shoppe, dra på tivoli, dra på forskjellige ting å se og sånt. Og det viktigste vi skal dra dit på familietur for første gang siden jeg gikk i 4. klasse! 

Vi var på Corfu i Hellas når jeg gikk i 4. å siden da har vi hatt katt så en av oss har alltid måtte være hjemme og passe den, (som regel mamma eller bror hehehe) så ifjor var jeg å pappa på tur og jeg, mamma og pappa :)) 

Etter det skal bror være hjemme en ukes tid så vi får se hva som skjer, beygnner med helgejobb igjen helgen den uken vi kommer hjem, så blir mest og gå i slike ting. Jobb, forberedelser til skole osvosv. :) 

Hva er dine planer for sommeren? 

Blogges ;* 

Fifty shades of grey

heihei dere! 

Slapp søndag idag ja, våknet opp med tidenes hodepine etter å ha ligget feil med hode/nakken inatt.. Så idag har dagen gådd til å slappe av for det meste, derfor tenkte jeg og bare fortelle dere kort om bokserien jeg har begynt på! 

De aller fleste vet vell alt om den allerede og har lest den siden den kom ut for nesten et år siden, men jeg har ikke det så for ikke så lenge siden bestemte jeg meg for at jeg å ville lese den! Så da fant jeg alle tre bøkern på nett til 99,- per stk. Super billig for innbundene bøker! 

Det er en ganske sær serie bøker, er kommet ca. halvveis i første bok å, og når du først begynner og lese blir du ganske lett hekta. Leste ganske mye de første dagene etter jeg hadde fått den, men så dabbet det litt av. Den er ganske bra, så alle mellom 16-20 burde prøve å lese den bare for å se om de liker den tror jeg :) 

Har du lest den? 

Hva synes du? 

Blogges ;*

Fosse- og laksesjå

heihei dere! 

Nå skal jeg fortelle om igår og idag! 

Igår: dro til Ida og Silje også baket vi oreokake, før vi dro til Tone der de hadde en liten fest. Skulle egentlig hjem når bror kom å hentet meg halv 11, siden han skulle opp tidlig idag, men så ville han være der litt så da ble vi til 12. Det var kjempe koslig, først satt vi 4 jentene nede å pratet og koset oss før vi gikk opp og satt ilag med de andre. Vi satt og pratet hele kvelden og det var såååå koslig! 


flinke bakere! 


kos<3 


ventet på at broren til Ida skulle kjøre oss dit, haha


søte piker <3 hahaha, Tone, bror og Stian (bror2) måtte ta likense bilder etter vi hadde gjort det for å mobbe oss litt, haha. 


haha, meg og min bror2 (Stian) <3 

Idag: Jeg, mamma og pappa dro på en liten tur til Målselvfossen, jeg fikk øvelseskjøre og det gikk kjempe bra (vi kjærsa ikke). På Målselvfossen er det et Fosse- og laksesjå som vi besøkte. De har utkitspunkter der man ser fossen sikkelig godt og kan kjenne små vanndråper fra fossen, også har de et laksesjå som er et lite "basseng" på utsiden også har de et lite rom som man går inn i der det er et vindu som fisken svømmer forbi. Fiskene blir tadd opp i det bassenget i noen timer før de slippes videre ut i elven, var to fisker oppi der som var kjempe store sikkert 8-10 kg. 


Fine Målselvfossen! 


Var ganske kult og se på fiskene som svømte forbi! 


Mamma og pappa på tur♥


meg og fossen daa! haha

Etter det dro vi på Johnnys Bistro, hvor de har kjempe godt mat og spiste middag. Spiste biffsnadder og var helt i himmelen! 


kresen lille meg spiser nesten ingen grønnsaker, så pappa tok løken og noe annet så tok jeg bort resten. haha


Pappa tok to randome colaer også fikk jeg denne :') ååh.. elsker share a coke! bare de får Tina på flaskene blir jeg fornøyd! 

Etter det dro vi på roadtrip inn igjennom kirkesdalen, var helt forferdelig og kjøre der når vi kom til veiarbeiderne for det var så trangt på veien, men vi overlevde såå :) 

Blogges;*

Den siste tiden

Heihei dere få som enda leser bloggen min.. eheh

Har hatt en ganske lang pause nå siden jeg har hatt sommer jobb, og ida og silje har kommet til bygda. På jobben denne uken har det vært så mye å gjøre at jeg har blidd alt for lat og ikke engang orket og gå ut.. noe som er kjempe domt siden det er gøy når ida og silje er her og sånt. 

Tenkte og vise litt bilder fra den siste tiden og sånt, de dagene jeg var hjemme tok jeg ingen bilder så det er ikke så mye og fortelle om de, men skal prøve ihvertfall. 

Onsdag forrige uke. 

Da kom Ida og Silje til bygda så dro ut med de rett etter jobb, så for vi rundt å loda med noen kompiser og hadde det kjempe gøy! 


haha meg og Silje og handa til Ida 


Ida og meg 


haha, jeg og Silje styrte musikken mens de tok bilder. 


før vi dro ut på biltur måtte guttene spille litt.

torsdag til fredag forrige uke. 

Siden jeg hadde fri på fredagen (hadde jobb den helga) så sov jeg hos ida, da var vi først å grillet før vi dro til olaf å var der. Det var kjempe slapt der så jeg sovnet av, å lå å sov i en time... hadde ikke våknet av at de tok bilder av meg en gang, flaut. Til mitt forsvar var senga hannes kjempe behagelig da! også farget vi håret til kim, hihi å gå fra svart til blondt på en kveld er sykt, vi farget det to gang for det var så mye farge igjen etter første gang. 


grillkos <3 


haha, litt slapp ja! 


hårfarging! hahaha

torsdag denne uken var jeg ute med Ida, Silje å Nathalie. Vi var på velferden også gikk vi oss en tur, var litt hyper kanskje.. 


Jeg og Nathalie skulle opp på veivalsen da, hahah 


å der datt vi... lille pingla klarte jo ikke komme seg opp helt alene. hahaha

Orker ikke å skrive mer nå så skal lage innlegg for igår å idag litt senere, skal kose meg litt med muffins++ først ;) 

blogges ;* 

Design av:


INGVILD AASHEIM hits