Kontakt meg

Nytt album fra Avicii

heihei dere! 

Alle har vell fått med seg at Avicii slapp ut ny plate på fredag? Det har ihvertfall jeg, og jeg elsker den!! Har ikke vært sånn super fan av Avicii før, hørt litt på sangene fra og til, men denne uken når jeg hørte "hey brother" av han klarte jeg nesten ikke vente på albumet, og nå har jeg hørt en god del på det og ja, det er strålende! Selv om han har mye melodi i sangene, så har egentlig ikke det noe å si. Fine sanger til fest, eller en regnværs dag du sitter på bussen og trenger å komme i godt humør! 

Legger med mine 3 favoritter fra plata:

You make me  

Hey brother  

oii.. ser nå at det ble litt ulik størrelse på videoene, men vet ikke hvordan jeg fikser slik. Men er sangene som er viktigst da! 

Hva du synes om de?
Hvilken av sangene på plata var din favoritt?  

blogges ;* 

Dårlig blogger ass

heihei dere! 

Vet jeg har vært sykt dårlig blogger i det siste, men denne uken har det skjedd så sykt mye og jeg har nesten ikke vært for meg selv egentlig og når jeg har vært det er jeg så sliten og trøtt at jeg sovner med engang! 

Har vært ekstremt koselig å være så opptatt da å ikke bruke så mye tid på data osv. har vært sosial og funnet på mye gøy hver dag! Tenkte bare å vise dere kjapt i bilder sånn ca. hva jeg har gjort :) 


Levd #yolo, viktig del av livet, hahah! 


Vanessa<3


Noen av babesan mine<3 


haha! skjønner dere ironien i dette? 


Date med pia på skolen<3 


haha milanoo me pie<3 


blidd brilleape btw!! digge det 


lodings, kjempe kos! 


Følte meg ekstremt tjukk når jeg satt å spiste burger mens jeg så på guttene som spilte fotball, haha 

skal bli flinkere å blogge nå, lover! 

blogges ;* 

5 bloggene jeg likte best

heihei dere! 

Har lest igjennom alle bloggene som har kommentert nå, og det var så mye inspirasjon å hente overalt, så tuuuusen takk for at dere ville dele deres blogg med meg! Bestemte meg for å vise frem de 5 bloggene jeg personelig syntes var best, selv om jeg synes det er litt slemt å katogorisere bloggene slik, men slik er det bare. 

Disse bloggene hadde et kjempe fint design, skrev bra tekst, hadde varierte innlegg med inspirerende tekst, fine bilder som passet til teksten og ja! Skal begynne å lese de fast faktisk, så godt likte jeg de :) 

Så først har vi Benedikte sin blogg som du finner HER:

så Anette sin HER:

Olga sin HER

 

Trude sin blogg finner du HER

Kristiane sin HER

Super fine blogger!! :))) 

blogges ;* 

Sleepover

heihei dere! 

Idag er jeg på sleepover hos Siri, vi har egentlig ikke gjort så veldig mye, spist mat, sett privat praksis, spilt sims (nolife) også har Siri ryddet litt. Vi har tenkt å komme oss i seng tidlig siden vi skal på skolen i morgen også så da må vi jo tidlig opp! 

Siden jeg er så flink å ta blider og tar med meg kameraet overalt har jeg jo masse bilder til dere (not) ååh... sug meg liksom. 

Nå skal vi spise mer mat før vi tar kveld, sov godt alle søte små :* 


årandom<3

haha, blogges pepz 

Mine brukere

heihei dere! 

Har sittet og søkt litt rundt idag siden jeg har hatt så god tid, tips til å få flere lesere og hvordan gjøre bloggen sin bedre osv, derfor startet jeg med og lage meg kontoer for bloggen! Synes dette er en smart måte for å få mer kontakt med leserne sine, høre hva dere ønsker osv. Nå er ikke jeg akkurat en guru, og jeg er bare 16, men jeg håper mange vil ta del i dette med meg. Chatte, sende snapchater, følge meg på ulike sider for å se når jeg legger ut nye innlegg osv. 

Så håper du som leser bloggen min også vil dette! 

Instagram: timakablogg har også tiinamarii som jeg bruker mest :) 
Snapchat:
timakablogg
Kik:
timakablogg
Bloglovin':
timaka.blogg.no
Twitter:
timakablogg

Ja, som dere ser er det samme navn på alle! Har også laget dette innlegget i arkivet kontakt meg, slik at det skal være lett og finne tilbake til dette innlegget :) 

Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive, men jeg personlig synes alle bloggere burde ta seg slik tid til leserne sine avogtil! Tenk dere om vi kunne snape med tcmn, eller chatte med sisteplass. Jeg personlig hadde digget det! 


haha random. Huff.. fra og med mandag skal jeg prøve å ta nye bilder hver dag! og outfit bilder :D 

blogges søte pepz ;*