innkjøp

school

heihei dere! 

Akkurat nå har vi matfri på skolen, skjer egentlig ikke så mye her akkurat nå så derfor tenkte jeg å bare blogget et lite innlegg. Har faktisk så sykt lite å skrive for tiden.. Derfor skal jeg ta opp 30 days challengen igjen tror jeg. Eneste problemet er jo at jeg ikke alltid blogger hver dag, men jeg skal gjøre mitt beste! Ellers har vi nettopp hadd gym, jeg har i alle år hatet gym. Men i år har jeg satt meg et mål om å få ihvertfall 4, men helst 5 eller 6 i gym. Har så sykt lyst på det! Å jeg har faktisk begynt å like gymmen, idag skulle vi ha volleyball, jeg synes jo egentlig at det gjør så ondt i hendene så gruet meg sikkelig. Men så prøvde vi ballen, å den var kjempe lett så det var sikkelig gøy, også fikk jeg til når vi spilte på lag selv om jeg ikke hadde ballen så ofte, men det kommer jo hele tiden ann på hvordan det blir servet å slikt så det var jo ikke min feil :) 


Fra norsk timen, haha! ELSKER bodum koppen min, hallo den holder på varmen i sånn 3-4 timer (vet ikke om jeg sier nok tid nå, men samma det!) 


Etter gymmen :) kjøpte meg nytt skjærf igår foresten, cuba skjærf fra cubus til 179,-

Hvilke planer har dere idag? :) 

blogges;*

Noen av de siste innkjøpene mine

heihei dere! 

Har kjøpt ganske mye som ikke er blidd delt på bloggen, og nå begynner det å bli så mye at jeg husker ikke alt en gang. Derfor skal jeg vise dere det jeg kjøpte i Narvik i helgen da jeg og familien min var der! 


Skjorte fra Bik Bok 139,- var 30% på alle varer 


Sko fra h&m 199,- (?) Måtte kjøpe meg nye igjen, siden jeg klarte å ødelegge de jeg kjøpte i sommer.. Bra de ikke er så dyr! 


pysjbukse fra cubus, husker ikke prisen 


genser fra cubus, husker ikke pris 


ullsåler fra shoeday 89,- 


makron bok fra kitch'n 99,-


bodum kopp fra kitch'n 299,- tror jeeg 

hva synes dere? :) 

blogges ;*