hverdag

Frisør besøk

Heihei dere!

Idag har dagen min gått i et, har bare vært hjemme for å spise å slappe av bittelitt! Har egentlig hatt tid å blogge lenge nå, men fikk aldri noen fine bilder:(

Først startet jeg dagen med jobb, hjem å spise middag før det bar videre på frisør besøk og nå sitter jeg barnevakt. Begynner å bli litt trøtt, og i tillegg skal jeg opp kl 7 for jobb imorgen.. men det går bra:) kommer til å være verdt det siden jeg tjener jo penger på dette! Haha, det høres kanskje litt feil ut, menmen..

Tenkte å vise dere bilder av håret, siden det ikke er så mye annet gøy å ta bilder av.

Det er ikke såå lyst i virkligheten, men det er super fint!! Er kjempe fornøyd!

Null ettervekst?

Hihi


Hva syns dere?:)

Blogges;*

Langhelg?

Hei dere!

Igår tok jeg helg, slik sånn som mange andre rundt om i Troms. Aner virkelig ikke hvor mange som har fri, vet bare at det utrolig godt! I tillegg har jeg fri fra jobb i helgen, så det passer kjempe bra :)

Ellers startet jeg langhelgen med å lese fifty shades, mens jeg drakk te og koset meg! Har lest ut amdre boken nå så er begynt på tredje og siste boken :o

Idag har jeg egentlig ikke gjort nooe, bare slappet av.. føles ut som at det er kveld siden det allerede er mørkt, men klokken er jo bare 3.. skjønner ingenting jeg..

Bilde fra igår :)

Blogges;*

Siste uka

Heihei dere!

Tenkte det var på tide med et lite blogginnlegg igjen, savner kameraet nå som jeg har tid til å blogge:( skal bli så flink når jeg kommer tilbake, men som alle andre bloggere oppi nord sliter jeg med lyset å da blir det masse blits bilder.. menmen, lever man i nord så lever man i nord.

Liker ikke mørketiden, føler det er mørkt hele tiden siden jeg aldri får med meg dagslyset, og ja, det er virkelig noe å bli deppet av.

Men nå skal jeg vise dere litt bilder fra uka som har gått :)

Her er jeg å jobber hver dag, siste dag imorgen!!

Møtte min bestevenninne Ida ihelgen, når hun var oppe å besøkte pappan sin:)

Lille søte pusekatten bare så på lørdagsgodiset, haha!

Ååh, savner de søte piene min syykt masse nå!!

Har også vært å besøket bestevenninnen min oda?

Lille frøken konditor, flink:)

Det var det, hva skal dere ihelgen?

Blogges;*

Utplassering

heihei dere! 

Har glemt alt som heter kreative overskrifter, men jeg prøver ihvertfall! Nå sitter jeg hjemme hos Annette, vi sitter på hver vår pc å koser oss. Skal bo her i 2 uker nå, skal hjem i helgen bare. Tror dette kommer til å bli noen fine uker selv om Annette jobber den tiden jeg har fri. Det er det eneste som er kjipt.. men har trua på at dette kommer til å bli kjempe bra fordet om! 

Jeg skal jobbe på Rica Ishavshotell som hotell konditor, det kommer til å bli en kjempe erfaring. Håper jeg liker det veldig godt, for slik som lærern min forklarte det hørtes det veldig spennende ut. Kanskje jeg finner ut at det er det som passer for meg. Vi er jo på utplassering for å lære å finne ut hva det er som passer oss, og ikke minst markedsføre oss selv! Dette blir virkelig en utfordring å læring for livet :) 

haha, har veldig lite å skrive egentlig, så kan heller lage et litt lenger innlegg i morgen. Fortelle litt mer om hva jeg jobber med her borte og slike ting :) Skal å være flink å huske på å ta bilder selv om jeg bare har mobilen! 


Viktig med litt pusurkos før man drar<3 


Helgen min har for det meste bare bestått av denne herlige serien, the middle


Laget smoothie/milkshake på fredag, den ble kjempe god! 

det var det, blogges imorgen søtinger ;* 

5 grunner for å hate halloween

heihei dere! 

Har dere noen gang tenkt over hvor ille halloween egentlig er, alle kaller det en høytid, men den er jo ikke en høytid for oss i Norge? Egentlig så bruker vi det bare som en unnskyldning for å kle oss ut, stjele godteri å feste. Hvorfor må man kle seg ut og få godteri for å feste, det jør det bare mer dyrt enn det trenger å være. Derfor har jeg 10 grunner til alle dere der ute slik at dere å kan lære dere å hate halloween sammen med meg :) 

1. De fleste bruker det som en unnskyldning for å kle seg ut som noe horete. 

Halloween er jo ikke om å kle på seg minst mulig klær, det er jo om å være så skummel som mulig. Tidligere når jeg var mindre var folk veldig flink til å kle seg ganske skummelt, kostymene var ihvertfall hele. Men nå som jeg har blidd større å større har kostymene bare bildd mindre og mindre, hvorfor? Brukere dere de samme som dere egentlig har vokst ut i fra for 7 år siden eller? haha, de gjør jo ikke det heller. De kjøper de små kostymene som så vidt dekker rumpa med vilje. Hvis vi skal feire halloween kan vi ihvertfall kle oss skummelt eller hva kaniner og sykepleiere? Tror alle skjønte poenget mitt nå, så gidder ikke skrive mer på den nå. 

2. Man stjeler godteri. 

Voksne sier alltid at man ikke skal stjele, men de sender ungene sine ut på knask eller knep for det om.. Greit nok i Norge er ikke dette så vanlig, men det skjer. Det er ikke etisk rett, da er faktisk julebukk mye bedre, siden da gjør barna noe for å få godteriet. Joda, så ja.

3. Knep er veldig slemt.

Haha, sliter litt med å ordlegge meg, men ja dere tar jo poenget. Når noen da ikke har kjøpt inn godteri for å gi bort, eller rett å slett nekter å gi det. Hvorfor skal de da bli utsatt for noe vondt? Det er da vell deres valg om de vil gi godteri eller ikke, og vil de ikke skal de ikke straffes for det! 

4. Uønsket forstyrrelser. 

Hadde du likt det om 20 barn kom på døra de i løpet av en time, ringte på som galinger og skrek knask eller knep rett i ansiktet ditt når du åpnet? Jeg hadde hatet det! Greit å se alle de søte små barna i kostymene sine som de er så stolte over hadde ikke vært så ille, men det å bli forstyrret så mange gang, får ropt de ordene i ansiktet så mange gang, det hadde rett og slett blitt for mye for min del. 

5. Dyrt for en fest kveld. 

For de som nå er litt eldre å drikker alkohol, blir jo dette egentlig bare en dyrere festlørdag enn vanlig. For i tillegg til den dyre alkoholen skal du kjøpe inn kostyme, pluss litt godteri. Og det kostymet, hvis du vil gjøre det ordentlig, kan jo fort bli litt dyrt. Uansett om du bestiller det eller drar i butikk så blir jo et ordentlig kostyme på 200-300,- selvfølgelig tar mange den lette løsningen å finner alt hjemme og til og med låner hos andre. Funker jo det å da :) 

    

Ja, jeg har kanskje litt lyst til å dra på halloween festen som jeg vet skal være i kveld. Og som jeg vet at veldig mange av vennen mine skal på. 

Eneste som er domt er at alle der kler seg jo ut som horer, er ikke skummle i det hele tatt og ikke så mange har et fullkomment kostyme. Veldig synd, har vel kanskje egentlig mer lyst nå etter at jeg skrev dette innlegget enn før. 

liker du halloween? 

blogges;*

Oppdatering

Heihei dere! 

Ja, jeg lever fortsatt. Ja, jeg er helt elendig til å blogge. Hvorfor? Nye ting har dukket opp i livet mitt som tar ekstra tid, pluss at den lille tiden jeg nå da har på internatet nytes fult ut! 

La oss ta en kjapp oppdatering med bilder, blir ingen speilrefleksbilder dessverre. Men de kommer seg, skal ta med speilrefleksen tilbake på internatet, skal være flink bloggpie. Har heller ikke så mange bilder så fortelle bare kort om uka. 

Altså når vi jentene på matfag hadde teori alene på mandagen uten kokkfag eller lærer laget vi gruppebord mens vi satt å jobbet og fant på masse ideer om alt vi vil gjøre. Vi fant ut så mye rart, og et sted måtte vi starte, så dagen etter for vi å meldte oss inn på kick, for det var et av punktene på lista, og letteste. 


Da medlemskapet var tegnet, tok vi oss en liten egentreningsøkt etter at vi hadde meldt oss på alle timene vi ville på. 


obligatoriske, jeg har vært på min første trening på kick, nå er det bare veldig mange igjen. Dette klarer vi vettu. 

Ellers har det jo ikke vært mye tid på kveldene, når vi er kommet fra kick er det kveldsmat, dusjen også være litt med venner før man er så trøtt at man slokner. Jeg har vært såå sykt trøtt denne uken, merker virkelig at mørketiden er her for fult. Eller så har jeg en sovesykdom. Kunne sovet hele dagen.. 

Så har vi vært i badstua denne uken, det var jo faktisk kjempe kjedelig. Vi gikk 3 gutter og 6 jenter elns, vi satt der ikke så lenge siden det var veldig kjedelig. Men tok et obligatorisk bilde ilag med sofie


haha, tok bare bort hele meg. Følte det var best :) 


Så ellers har det jo ikke vært en sånn super spennde uke, bare masse trening. Men startet treningen alt for hardt, så kommer ikke til å bli slik hver uke! 


Hadde fagdag i norsk igår, så fikk vi en foto oppgave med å ta et trist bilde. Synes bilde våres ble sikkelig sikkelig bra, elsker det! Det er sofie der som sitter og jeg som trøster, ja leopardbukse er innenfor på skolen når man ikke har andre klær ;) 

det var min uke, skal lage et nytt innlegg senere med 10 grunner for å hate halloween :) 

blogges;*

 

school

heihei dere! 

Akkurat nå har vi matfri på skolen, skjer egentlig ikke så mye her akkurat nå så derfor tenkte jeg å bare blogget et lite innlegg. Har faktisk så sykt lite å skrive for tiden.. Derfor skal jeg ta opp 30 days challengen igjen tror jeg. Eneste problemet er jo at jeg ikke alltid blogger hver dag, men jeg skal gjøre mitt beste! Ellers har vi nettopp hadd gym, jeg har i alle år hatet gym. Men i år har jeg satt meg et mål om å få ihvertfall 4, men helst 5 eller 6 i gym. Har så sykt lyst på det! Å jeg har faktisk begynt å like gymmen, idag skulle vi ha volleyball, jeg synes jo egentlig at det gjør så ondt i hendene så gruet meg sikkelig. Men så prøvde vi ballen, å den var kjempe lett så det var sikkelig gøy, også fikk jeg til når vi spilte på lag selv om jeg ikke hadde ballen så ofte, men det kommer jo hele tiden ann på hvordan det blir servet å slikt så det var jo ikke min feil :) 


Fra norsk timen, haha! ELSKER bodum koppen min, hallo den holder på varmen i sånn 3-4 timer (vet ikke om jeg sier nok tid nå, men samma det!) 


Etter gymmen :) kjøpte meg nytt skjærf igår foresten, cuba skjærf fra cubus til 179,-

Hvilke planer har dere idag? :) 

blogges;*