Blogg

Videoblogg forslag?

Heihei dere! 

Jeg og en venninne tenkte å lage en videoblogg enten idag eller imorgen, men saken er at vi lurer på hvilken videoblogg er det dere lesere vil se? 

Vi har litt lyst å lage må-gjøre-video, men vi har ikke så mange midler til å spise ting f.eks. Så viss dere har noen bra forslag enten til en video vi kan lage eller forslag til ting vi kan gjøre i en må-gjøre-video så kan dere jo kommentere det i kommentarfeltet under! 

Håper på masse gode forslage! 

Blogges;* 

makrame eller noe

heihei dere! 

Akkurat nå sitter jeg å ser på The Big Bang Theory, har ikke så mye å ta meg til akkurat. Å når jeg ikke gjør så mye har jeg ikke så mye å skrive heller, men det har dere sikkert merket. Uansett, mens jeg sitter å ser på serier så liker jeg jo å holde på med ting med hendene, så vanligvis sitter jeg å spiller candy crush. Men slik var det ikke før, når jeg var mindre var jeg veldig glad i slike hobbyting, og for noen dager siden fant jeg de gammle gummi trådene som jeg laget slike markame armbåndene og nøkkelringene med. Så da tenkte jeg at jeg ville prøve igjen, merket at jeg var litt ute av trening, men kom ganske fort inn i det. Så nå skal jeg vise dere med bilder å prøve å forklare hvordan man lager det! 

 
1. Først velger du to tråder du vil bruke, de kan være i samme farge, men det er jo ganske kjedelig. 


2. Knyt ene tråden rundt blyanten og put andre tråden inn under knuta 


3. Nå har du en snor A, B, C og D, ja jeg har tatt en runde allerede, men det er samme prinsippet hele tiden 


4. Legg snor A over snor B


5. Legg snor B over snor A og C


6. Legg snor C over snor B og D 


7. Ta snor D over snor C og gjennom snor A, stram til. Det skal da bli som en trekant. 

Neste runde da starter du med snor B og så snor C osv helt til den er ferdig. Er også viktig at du hele tiden gjør det samme veien, ellers blir det krøll å stygt mønster. 


Slik skal den da se ut til slutt, husk å brenne enden slik at den ikke løsner eller det blir stygge tupper. 

Et lite tips er at du har den på blyanten hele tiden mens du holder på å knyter en liten knute på snor A f.eks. da er det mye letter å holde styr på det hele slik at du får det likt. Ihvertfall i starten eller til du får mer driv på det:) 


og vips har du en fin nøkkelring! Jeg tok min på romkort nøkkelen :) 

Hva liker du å holde på med? 

blogges;* 

spør meg, og jeg vil lese din blogg!

heihei dere! 

Langt fravær nå, men skal ta å fikse opp i det i morgen. Har fri fra skolen frem til onsdag så skal være hjemme til tirsdags kveld nå, blir godt men kjenner jeg vil til internate igjen. Folkene er så flotte og sosiale i år, det er jo helt fantastisk. 

Men over til noe annet, jeg har fikset meg ask.fm, så venner og dere lesere kan spørre meg. Og for at jeg kjedet meg ganske mye. så gå inn å spør meg!! http://ask.fm/tiinamk 

heioppned, jaja 

Så det andre JEG VIL LESE DIN BLOGG, så kommenter under med link så leser jeg den! 

kom igjen folkens!! 

blogges ;* 

Høstferie

heihei dere! 

På onsdag etter skolen tok jeg høstferie, da kom bror å hentet meg så dro vi å shoppet litt før vi dro til mor og far for å spise middag! Har ikke tatt så mange bilder i det siste, men nå skal jeg bli flinkere, vet jeg har sagt det flere ganger men nå skal jeg virkelig det! Har også kjempe masse jeg må vise dere, for siden sist har jeg fått 3 pakker i posten, var som sagt på shopping på onsdagen og shoppet i Tromsø da hele klassen var der, og ja jeg har MASSE å vise dere! 

Tenker å lage det i forskjellige innlegg så det ikke blir så langt, så stay tuned! 

lille frøken brilleape

Pusurkos<3

hihi, elsker denne gutten her! 

oi, skjønner ikke hva som skjer med bildene.. aff 

blogges ;* 

 

Barnevakt y0

Heihei dere!

Nå sitter jeg barnevakt for 3 hærlige små gutter, de er lagt seg nå da. Til nå har alt gått veldig greit og de sover søtt :)

Sitter å leser fifty shades atm å koser meg med brus og potet som jeg fikk her!

Hva gjør dere ikveld??

Blogges;*

Navel piercing!

Heihei dere!

Igår var en virkelig innholdsrik dag! Første var jeg å tok synstest, får briller med 0 i styrke (haha) men er fordi jeg har skjeve hornhinner jeg skal ha de!

Etter det dro vi til de som tar piercing der for jeg skulle å ta piercing i naveln, så nå har jeg fått det!!

Wiii!! Elsker den!

Hva synes du? :)

Blogges ;*

Glossybox

Heihei dere!

Hvem av dere har vell ikke tenkt før, "ååh, den der har jeg kjempe lyst å prøve.. men den er jo så dyr så tenk om jeg ikke liker den? Vell, løsningen er her jenter!

Det finnes nemlig noe som heter glossybox, det er en boks med 5 skjønnhetsprodukter i, de er sånn alminnelig store, og det er produkter både for hud og hår.

Jeg fikk min første pakke igår å er kjempe fornøyd allerede! (Dere som leser voeblogg.no har vel sett at hun postet noe lignende av dette etter juli boksen, det var derfor jeg ville prøve!)

Pakken koster 179,- i mnd og produktene inni har en verdi som er myemye mer enn dette. Regnet selv etter prisene de opplyste og man sparer mye på dette samtidig som man får utvidet skjønnhetshorisonten sin.

Gå inn på glossybox.no om du å vil prøve!

Dette er ikke sponset, alle meninger er ærlige.

Og forresten, om du setter opp din glossy profil legger de opp til at du får litt produkter etter hvordan hårtype eller hudtype du har, men alle får samme i pakkene!


Selve boksen

Det ser såå eksklusivt ut!

Spennende!

Produktene

Id shampoo som skal bevare fargen i håret om du har farget det.

Facespray som friske opp og gir fuktighet til ansiktet

Ansiktsvask såpe whatever, som tar bort urenheter og døde hudceller

Duo øyemskygge som kan kombineres eller brukes vær for seg :)

Elizabeth Ardens ny lanserte parfyme untold, helt EKSTREMT god lukt, denne anbefales på det sterkeste!!

Blogges ;*

jeg vil lese din blogg!

heihei dere! 

Som dere kanskje har merket har ikke akkurat blogghumøret vært så særlig på topp, skolen er jo startet, venner meg til nye rutiner og folk, og ja har rett og slett mistet litt lysten, synes alle innleggene er klein osv. Derfor trenger jeg ny inspirasjon, ny blogglød, nye ting og blogge om! 

For det første vil jeg gjerne lese bloggen din, jepp jeg vil lese akkurat din blogg, se hva du blogger om, hvordan du skriver innleggene dine, hvilke bilder du har osv. Jeg vil ha inspirasjon fra deg! Tenkte også at jeg skulle ta å linke de bloggene jeg likte best slik at dere får noe tilbake for at jeg "låner" inspirasjon fra dere :) 

så kommenter link til bloggen din så skal jeg gå inn i sjekke! 

blogges;*

Rommet mitt

heihei dere! 

Skulle jo egentlig vise dere rommet mitt igår, men orket ikke da siden jeg gikk rett i dusjen når jeg kom hit å slikt. Ble sen blogging idag forresten siden jeg først gikk å satte på klær, så trente jeg mens de vasket så tok jeg å puttet de i tørketrommelen før jeg gikk å satt i masasjestolen og tok litt sol (ja, vet det er 18 års-aldersgrense og ja, jeg vet jeg kan få hudkreft balblabla, har litt i don't give a shit holdning idag egentlig...) så etter det hentet jeg klærne før jeg gikk en tur i dusjen. 

men her er bildene! 

Slik ser det da ut, synes det er veldig fint selv om det er lite. Det har jo ingen mursteinvegger og det er jeg veldig glad for, og siden jeg er liten passer det fint :)) Liker det jeg! 

hva synes du? 

blogges ;* 

 

Alene på jobb

Heihei folkens!

Heldige meg er alene på jobb, var det igår og. Vanligvis bruker vi å være 2 stk på jobb, men han jeg jobber med er syk og sjefen har ikke fått tak i noen som kan jobbe for han.

Akkurat nå har jeg lunsj, så da dro jeg hjem for å spise og slappe av litt :) Ganske chill jobb, eneste er at jeg må tilbake klokken 13 for å vaske over litt engang til

Lol så random... haha

Har dere en jobb?

Blogges;*

Travelt liv

Heihei dere!

Jenta med travelt liv her ja! Dårlig blogging blir jo bare enda værre med unnskyldninger, men jeg skal fortelle dere hva jeg har gjort for det om.

Igår etter jeg var kommet til bardufoss gikk jeg innom cubus for å se hva de hadde å by på, der møtte jeg plutselig Oda (bestevenninnen min) hun, moren og søsteren var og ordnet noe greier. Så istedefor å ta bussen 2 timer senere satte jeg på med de hjem. Kjempe kos og ikke minst deilig og slippe buss!

Søtingen min?

Da jeg kom hjem laget jeg og pappa pizza før jeg dro ut en liten tur med Connie og Ida og møtte mange av de som bor her og noen som ikke bor her. Kjempe kos selv om jeg dro hjem tidlig for å være litt med mamma og pappa også siden jeg måtte på jobb klokken halv 8 imorrest. Var foresten alene på jobb og fikk ikke tak i sjefen min, så det var en sint liten helgevasker på jobb idag!

Etter jobb dro jeg og pappa å kjørte en liten tur også, jeg øvelseskjørte og det gikk kjempe bra!!

Haha!

Meg og den Connie?

??

Ida og meg?

Hahaha!

Hva har dere gjort så langt idag??

Blogges;*

Blogg, hva er det?

heihei! Vet ikke om jeg kan si dere lenger for tror ikke det er så mange dere der ute... 

blogg er ikke lett og kombinere når du flytter, begynner på skolen igjen og samtidig har masse folk å være ilag med og bli kjent med. Som dere kanskje vet har jeg jo akkurat flyttet til Internatet (bilder kommer på søndag!!), begynt på 2. og siste året mitt på VGS og jeg prøver og bli kjent med masse nye mennesker :) Det går kjempe bra! Er ikke dø eller noe så da vet dere det! 

Dagene på internate er det jo mye og fortelle om, men tror ikke dere synes det er såååå interesangt. Hadde blant annet brannøvelse og husting ++ litt sånn kjedelig stuff.

Ellers aner jeg ikke hva mer jeg skal skrive om, er ikke flink til å ta bilder når jeg er sosial i det heletatt for jeg glemmer at jeg har blogg da, og gidder jo ikke drasse med meg speilrefleksen rundt hele internatet. 

Har tatt bilder av rommet, men glemte minnekortet på internatet. Så skal fikse det på søndagen, ellers kan dere jo få se bilder fra etter jeg var hos frisøren og farget bort etterveksten


bilde på russekortet å nye profilbildet på facebook :)))))) 


randoom 

har ingen flere som e redigert.. 

blogges ;* 

Movingday!

Heihei dere!

Idag e den store flyttedagen, alle flytter på denne tiden. Noen i helgen, andre idag og for meg er det idag!

Klokken 16.00 kjører vi hjemmefra, så skal vi møte søskenbarnet mitt, handle litt og så drar vi opp på internatet :)

Gleder meg til å treffe nye mennesker, men gruer meg samtidig. Blir så rart å bo alene igjen etter 2 mnder hjemme, men det blir godt også!

Mongokatt

Hvordan utsikten min er

Klar!

Neste gan vi blogges, blogges vi fra en ny plass!

Lørdagskos med odan min?

Heihei dere!

Oda er i telefonen med kjærsten så tenkte å slenge inn et kjapt innlegg for å fortelle hva lørdagen min handler om.
Alle andre er ute å drikker mens vi sitter hjemmealene, ser film og spiser frukt og sjokolade + ost og kjeks:)

Mye kosligere enn å drikke seg så full at man ikke vet hva man heter! Derfor håper jeg dere koser dere med hangoveren i morgen, dette er mye bedre!

Kjempekoos!

Hva driver dere med på denne lørdagskvelden? :)

Blogges;*

Late dager

Heihei dere!
Kom plutselig på at je har blogg så tenkte å mobilblogge litt fort, har så lite interesangt liv som man kan få det!
Skal lage et innlegg senere eller noe sånt med bilder fra når jeg var ute å gikk meg en liten tur, eller idag har jeg sett på friends, drukket alt for mye brus og lakket neglene.

Neglene før:

Og etter:

Hva har du gjort idag? :)

Blogges;*

Outfits fra nelly

heihei dere! 

Dere som leser http://www.voeblogg.no/ har kanskje fått med seg at hun nettopp har lagt ut et par høstoutfits fra Nelly på bloggen sin, jeg ble ganske inspirert av dette og fant ut at jeg og ville prøve å gjøre det! Kollasjene er kanskje ikke så fin, men ble ganske fornøyd med antrekkene da! Er så enig i det hun skrev om at om man tenker gjennom antrekkene før man kjøper de, og får en helhet i det istede for impulskjøp, så får man en mye bedre garderobe! Bare prøv folkens ;) 

Nå har jeg glemt og ta vare på linkene fra dette, men de er enkel å finne hvis dere leter litt ;) Synes dette ble kjempe søtt, kunne sikkert vært lave sko til også hvis man skal gå mye 

 

Synes det er så fint og få litt farger inn også! 

 

Vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive under de, elsker jo allesammen! 

 

alt med dette bare.. ja jeg vil ha det lett! 

 

 

 

 

Gjett om jeg hadde ville hatt alle disse om jeg hadde råd da! kjipt.. nelly er jo såå dyrt! men det er jo lov til å drømme seg bort da :) 

hva synes du? Hvilket likte du best? 

blogges ;* 

Russ 2014

heihei dere! 

Jeg begynner jo på siste året mitt på videregående nå, og derfor er jeg også russ til våren! Men selv om vi ikke har begynt på skolen enda, er vi nødt til å bestille russeklærne før 2. september slik at vi får rabattene og er sikkre på at vi får alt utstyret vi skal ha! 

Jeg fikk vite dette i natt så jeg har stresset i hele dag med å finne alt jeg skal ha og lage russekortet osv. alt dette var super vanskelig og tok kjempe lang tid, men det eneste jeg mangler nå er et bilde til russekortet så er jeg klar til å bestille! 

Pakken kom på 2379, noe som er helt greit egentlig, fikk maaasse for den prisen og man er jo bare russ engang såå why not? Fikk også med 2 gratisgaver siden prisen var over 2300,- men jeg likte ikke bagen for den var ikke at tøy slik som den har vært alle andre år.. Noen av dere med russ som vet hvor man får tak i den norges bagen som er i tøy? 

Skulle egentlig ønske jeg var rødruss for liker det bedre enn svart, men nå er jeg ikke det, men det har jo ikke så mye å si eller hva? 

her er bilder av det jeg skal bestille, skal selvfølgelig vise dere det når jeg får det også! Men jeg gleder meg sånn at jeg bare må vise dere nå! 

grunnpakken, sparte 389,- på den elns 

standar jentesnekker 

sort tekstiltusj


fløyte med åpner og nøkkelholder elns 

solbriller

caps

dåpsattest

hvit tekstiltusj

t-skjorte med russ 2014

t-skjorte med skål! på 

hettejakke fleece jakke 

strykemerke ark 

gratis bag

øreplugger 

det var det jeg hadde bestilt, hva synes dere? Gleder meg sikkelig til å vise dere ordentlig, spesielt hvordan buksen blir!

blogges ;* 

5 på topp - Macklemore

Heihei dere! 

Tenkte og starte noe nytt her på bloggen, hver onsdag velger jeg en artist og legger ut de 5 sangene fra den artisten som jeg liker best! Dere kan også få være med og bestemme litt, det er nemelig og bare skrive i kommentarfeltet hvilken artist DU vil jeg skal ta neste gang :) 

Skal fortelle dere i et innlegg senere i kveld hvorfor jeg ikke har blogget for sent idag, vært litt opptatt med noe skolegreier faktisk ;) 

Men la oss starte! 

1. Otherside, dette er min favorittsang uansett hva! Elsker den og derfor er det den beste Macklemore har 

visste dere at det finnes to versjoner av denne? Personlig synes jeg den over er best, men her er den andre  

2. same love, nydelig rolig sang der han forteller at det er ingenting galt med og være homo! Perfekt budskap 

3. Thin Line  

4. BomBom, Denne er bra visst du liker bakgrunnsmusikk, men ikke når de synger så mye! I denne er det kun melodi!

5. White walls 

Det var de fem, hva synes du? var helt ekstremt vanskelig og velge ut bare fem siden Macklemore er min favoritt artist.. 

Hvilken artist vil du det skal være neste uke? 

blogges ;* 

Wants

heihei dere! 

Late ferie dager nytes til det fulle, kun vært ute av sengen for å hente meg popcorn til frokost. Ellers har jeg ligget her i hele dag og sett på film og vært innom diverse nettbutikker for å "vindushoppe", fant noe fint der så tenkte og vise dere hva jeg fant :) 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER


1. HER 2. HER


1. HER 2. HER 3. HER

Hva synes dere? 

Blogges ;*

Unblogged pictures

Heihei dere! 

Klokken er... sent tror jeg. Sommerferie er en fin tid for å glemme hvilken dag det er og hva klokken er altså! Men (det er alltid et men) om en uke er lykken slutt, og de fleste studenter vender tilbake til kjedelige rutiner, nye og gamle mennesker og ikke minst haugevis av skolearbeid. Og gjett hvem som er den heldige og være en av dem, nemlig lille meg! 2. året på vgs, siste året mitt før lærlingtiden.. Så mye og se fram til, så mye og glede seg til! Woop, stoka på et bra år i år.. For nå er det endelig min og alle andre i klassen min sin tur til å være russ (pluss alle andre 2. klassinger innen fagyrke og 3. klassingene), er såå klar for villeste russetida ever og vi er ikke engang startet på skolen..jaja!

Blogging klokken (shit) 2 om natten er ingen bra kombo dere, kom jo ingenting vettig ut av det som står over der.. Men flytter snart da om noen lurte! Tilbake til internatet med stygg mat(sorry) og ufattelig mange minner♥♥

Men grunnen for at jeg blogger er for å vise noen unblogged pictures (har egentlig bare ikke noe bedre og gjøre siden alle sover, ingen av bildene henger på greip heller) 

Foresten, gleder meg til jeg flytter og får vist dere outfit-blider! Regner med ingen er så interesert i å se en boms med ustelt hår og joggebukser med genser som ikke matcher i det hele tatt, sier bare 2 ord til det FERIE BITCHES! (a)


Ganske typisk sånn, "I don't care, I have vacation bitches"-bilde.. as you can see, stygg topp på hode som har overlevd en natts søvn, genser som kun brukes hjemme, mobilen foran ansiktet for å skjule at jeg er uten sminke å finger som symboliserer min "fuck this, fuck that, let's smile like never before" (er det en quote? noen som har hørt det før? Synes det virker så kjent, men aldri sett det før) 


Ut å flyyy! fra da vi dro til København


Nye bebisene mine♥


Så når de er på plass, hvorfor ikke plukke jordbær i de? 


Mor og far sin jordbær hage, aah


Se så mange det var der da! 


Kisskiss


Red lips, say no more. 


Enkelte krøller er fin både dagen de lages og dagen etter! 


Gjett hvem som skal ha slik vinduskarm når hun flytter i en leilighet?!? That's right me!! ELSKER det (nei er ikke så brun, bare dårlig lys... but I still wish!) 


Jobber hardt for penga her i gården. 


følte dette bilde ikke trenger noe undertekst så slenger på noe dritt sånn som dette istede for jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive 


Så bare for å minnes det uuuuuutrolige VG-lista konserten i Bodø!! Gjett hvem som hadde best vær av byene, joda Bodø så klart! Å når Sirkus Eliassen entret scenen sist og alle egentlig hadde ropt og hylt i fra seg, fant vi alle sammen ny energi i verdens herligste gutter som bare løfta HELE Bodø!!! De var virkelig på hjemmebane! HELT VILT! Klarer ikke få si det nok, er enda helt oppi skyene etter dere opptreden! (Begge har foresten likt dette bilde på instagram (tiinamarii, om du vil følge meg) og jeg pratet med Erik Eliassen morgenen etter da vi spiste forkost med alle kjendisene fra VG-lista, jepp Norske artister er veeeeeeldig bra!) 

haha, takk for meg lissom. Sykt random, så sleng inn en kommentar så leser jeg bloggen din! Kanskje jeg lager et ordentlig blogg innlegg i morgen, vet ikke.. har så lite og blogge om for tiden. 

blogges ;* 


 

DIY-tavle av bilderamme

heihei dere! 

De siste dagene har jeg jobbet litt med et kjempe kult DIY-prosjekt, jeg har laget ei tavle som man skriver på med kritt av ei bilderamme! Synes resultatet ble kjempe fint, kjøpte en hvit ramme og festet på en liten grønn "lomme" til og ha krittet i og synes det var kjempe fint at den var helt nøytral og ikke overføldig med pynt :) 

Først innkjøpene som måtte gjøres, så skal jeg vise dere trinn for trinn hvordan jeg gjorde det: 


tavlemaling fra panduro til 99,- 


pensel fra panduro til 79,- tror jeg (anbefaler også å kjøpe en liten rulle så man slipper pensel merker) 


ramme fra nille til 59,- 

Så trinn for trinn: 

Trinn 1: Åpne klaffene på rammen bak og ta vekk bak delen 

Trinn 2: Ta ut glasset 

Trinn 3: Finn frem avispapir, åpne malingen og mal ett strøk

Trinn 4: Vent i 4 timer før neste strøk males

Trinn 5: vent til malingen er tørket før glasset settes tilbake i rammen

Trinn 6: sett på ønsket pynt o.l. 

vent i 72 timer før den skrives på eller bruker vann på den siden det er vannbasert maling 

Resultatet:

Hva synes du? 

blogges ;*

Dorco shai

Heihei dere! 

Rett før jeg dro til Danmark fikk jeg endelig tilsendt min gratispakke fra Dorco shai, jeg bestilte for 4-5 månede siden så det er utrolig lang vente tid på de. Men den var helt FANTASTISK, du merker stor forskjell fra den til de høvlene med bare 4(?) blader. 

Jeg anbefaler denne til alle som ikke har prøvd den enda, selv om det er ganske få nå regner jeg med ;) 


Se så fiiin! 


sugekoppen er genial!! 


Disse er også genial, spesielt når man skal ut og reise elns! 

Har dere prøvd shai høvlene? 

blogges ;* 

Innkjøp fra København

Heihei dere! 

Tenkte å vise dere innkjøpene mine fra København


converse fra Deres 599,-


Topp fra Deres husker ikke prisen 


Genser fra Deres husker ikke prisen 


T-skjorte (den er stor for jeg skal bruke den som sove t-skjorte) fra ei random shappe, var 3 for 300 å 1 kostet 150 så derfor betalte jeg for mine to og mamma sin også kjøpte hun en ting til meg 


T-skjorte fra samme shappa 


Skjørt fra Topshop 199,- kjøpte egentlig en størrelse for stor for det var den minste de hadde og jeg ville gå i skjørt der nede 


Heldigvis fant jeg dette på H&M til 129,-


Topp fra Monki 50,- kjempe fin til skjørte^


T-skjorte fra New Yorker 59,- (salg) 


Topp fra New Yorker huske ikke prisen


Chille kortbukse fra New Yorker, huske ikke prisen


Veske fra accesorize (?) 299,- (skal bruke den til skoleveske, fin ja? :D) 


Barte-smykke fra accesorize 49,-


veske fra random butikk, husker ikke prisen 


Hettegenser fra BikBok husker ikke prisen, men den er helt utrolig god!


vest fra Bikbok 


Vest fra BikBok 349,- ELSKER denne! 


smykke fra BikBok 99,-


Peplum topp fra BikBok seee så fiin! 


Joggebukse fra BikBok


Hard rock cafe sove t-skjorte! 


Enda en t-skjorte fra hard rock cafe, fikk den av mamma :) 

det var innkjøpene mine fra Køben, hva synes dere? 

blogges ;*  

Båndtvang i Norge og utlandet

heihei! Innleggene om København turen er i produksjon og kommer til å komme snart, men først vil jeg fortelle dere om noe som det nettopp har gått et lys opp for meg at det er veldig viktig! 

Nå når jeg har vært på reise i sommer så jeg både på Nesna og i København at det var en del hunder som fikk løpe uten bånd i gatene, detter er ikke forsvarlig av en hundeeier og gjøre! Det er en grunn for at det finnes båndtvang, ene grunnen er for at ikke mennesker og andre dyr som sau, storfe, fjærfe og hester m.m. ikke skal bli skadet av hundene, den andre grunnen er at hunden selv kan bli skadet når det løper rundt! Det er jo greit om hundeeier går ilag med, men eiern har ikke full kontroll over hunden og den kan lett stikke av å bli skadet! 


Ser ingenting galt i å måtte ha hunden i bånd, har du et inngjerdet område hjemme kan det jo løpe fritt der! 

Når jeg var på Nesna var det en hund som hadde stukket av fra eierne sine og gikk en liten tur alene når jeg og søskenbarnet mitt var ute å syklet, denne hunden var meget spinkel og litt uforsiktig av seg. Den fulgte etter oss der vi syklet, og flaks for oss så syklet vi forbi der eierne bodde. Men de satte han ikke fast i noe bånd selv om de ble glade for at den kom tilbake og slikt, men da vi syklet videre sprang hunden fort over veien rett fram for sykkelen min så det var like før jeg syklet rett over den! Jeg ble kjempe redd og bråbremset med det samme, men heldigvis sprang den så fort at det gikk bra! Denne hunden var så spinkel at det så ut som at den ikke hadde fått mat på mange uker, og det skalv som bare det! 

Båndtvang i Norge er fra 1. april til 20. august, og det er jo helt rimelig. Leste en artikkel her om dagen, der noen hadde skrevet at båndtvang var en lov laget av hundehatere for de likte og se hundene bli dregd etter eierne i bånd og snakket til med grovstemme som om de var villdyr og ikke familiemedlemer og bestekompiser. Det jo ikke sånn i det hele tatt! Uansett hvor snill hunden er vet man aldri når den stikker av og kan gjøre skade på mennesker, andre dyr og eiendeler o.l. I tillegg finnes det mange med hundeskrekk her i landet og jeg tror ikke de er så interesert i å bevege seg rundt i byer og konstant være redd for å møte på en hund som løper vilt rundt. Hundeeier burde skjerpe seg litt, det er ikke sånn at de hersker verden og er bedre enn alle andre! Jeg har selv lyst på hund, men skal man ha hund krever det forpliktelser! En hundeeier har masse ansvar: 

- hunden skal luftes en gang om dagen

- Når de gjør i fra seg skal avføringen plukkes opp (hundeeiere synes sikkert det er urettferdig at det ikke er slik for katter, men katter graver det jo ned selv) 

- hunden skal taes med til dyrlegen ved behov (dette gjelder forsåvidt alle dyr) 

- den skal ha mat og drikke flere ganger om dagen

- og den skal ha masse kjærlighet (gjelder og for alle dyr) 

Det er sikkert flere ting som jeg ikke kommer på i farta, men tenk på dette alle sammen! Vi har båndtvang for en grunn ;) 

Når du er på ferie kan det jo være litt vansklig og ha med seg hund, man må huske å sjekke opp hvordan båndtvangen er i andre land slik at man vet hvor hundene kan få løpe litt fritt og hvor de ikke kan det. 

i Sverige har de ikke vanlig båndtvang, men om du ikke har kontroll over hunden din kan du få bot i perioden 1. mars til 20. august

i Tyskland har jegere lov til og skyte hunder som går løst på jaktområder, mens andre plasser som i skoger osv står det om det er lov til å la hundene løpe fritt 

de samme reglene gjelder i Frankriket, men der er det total forbud på strender og lignende 

Det er ikke så vanskelig og følge lover og regler om slike ting, så jeg ser ikke hvorfor eierne klager. De vet godt om hvordan det er, og hvis de hater det så sterkt skjønner jeg ikke hvorfor de fikk seg hund i utgangspunktet ;) 


:) 

Hva synes du om båndtvang? 

blogges ;* 

 

DIY-avhengig

heihei dere! 

Ja, dere leste rett, er ganske sikker på at jeg er blitt DIY-avhengig.. Sitter og ser på videoer for inspirasjon hele tiden, og det klør i fingrene etter og få prøve ut litt selv!

Her er mine favoritt videoer til nå av noe jeg vil prøve selv!  

Denne er jeg sikkelig gira på å prøve!  

Denne skal jeg gjøre helt om til min egen!  

Synes den tavle ide'en i denne var genial, derfor vil jeg prøve det!   

Elsker den vesken med ankeret, men kommer neppe til og bruke likens veske til det  

Finnes så mange forskjellige måter og lage dekslene på, så det skal absolutt testes ut!  

Har elsket fringe topp siden jeg så de for første gang, eneste problemet var bare at jeg aldri fikk tak i en og ble sikkelig deppet.. Dette var jo da kanskje et år siden, men uansett da tenkte jeg jo ikke på DIY, men da jeg så denne videoen fant jeg ut med en gang at jeg skal prøve og lage en fringe topp! 

Dette er jo mange ideer, og det finnes så mangemange fler jeg vil teste ut, dette kan jo til slutt bli litt dyrt.. Derfor må jeg nok gjøre det med litt mellom rom, dessverre :/ Vil gjøre alt med engang! 

Har du laget noen DIY-ting? 

Hvor henter du inspirasjon ifra? 

blogges ;* 

Havlivet

heihei dere! 

siden det her vært så fint vær denne uka har vi hatt litt av et båtliv på fredag og lørdag :) Vært mye ute og kjørt og koset oss bare! Tok litt bilder begge dagene så her er de, + noen andre


måtte ha cafefrokost på fredag, men når ansiktet ikke er klart for bilder blir det slike..


kjedelig og vente.. 


Er blitt hippie foresten, etter bodø (a) 


DIY fiskekrok lissom, haha ja jeg er blidd avhengig av DIY så går bare å tenker det for tiden.. 


Brodern fikser mens lillesøster........


chiller :)))


Båten vår, hahahahha. 


'Njudelig vær! 


Vi har også kjørt radiostyrt bil som stoppet hele tiden... 


Fant meg en katt og kose med også :'))) Savner pusen min hjemme! 


Her tar vi bilder i alle retninger 


wiiii

 
Vikholmen, Tomma og Handnesøya♥


Så gikk jeg litt lei av å sitte, så måtte legge meg litt fremme (a) 

Liker du å dra ut i båt? 

blogges ;*

VG-LISTA TOPP 20 I BODØ!!

heihei dere! Innlegget jeg har gledet meg mest til er her! Skulle egentlig laget det for lenge siden, men er man treg så er man treg :/ 

Uansett, har masse videoer, så skal prøve å få satt sammen noe etterhvert, men eller har jeg masse bilder å dele! 

Det var hele 11.000 (!!!!!) mennekser på konserten i Bodø, og gjett hvem som hadde best vær av alle byene? joda, det var Bodø!!! Fyf*** for en opplevelse! Visste Norske artister var gode, men ikke så ekstremt som det! Jeg var så oppi skyene etterpå at jeg fikk så vidt med meg noe... Og når jeg i tillegg fant ut at artistene bodde på samme hotell, da gikk det rundt for meg! Spiste frokost med masse kjendiser og snakket til dem! Så jeg kan fortelle alle at jeg har snakket til Truls og Erik Eliassen i Sirkus Eliassen!!! Hvor kult er ikke det??

Vi gikk og på sommeråpent etterpå, og da ser man meg på tv siden jeg sto på et bord for å se Sirkus Eliassen ekstra godt (a) 


Var oppe å så på lydprøvene! 


Fikk meg like så greit bare en plass på gjerdet, så etter 2,5 time på et stålgjerdet kan jeg love dere at jeg hadde greit ondt! 


Masse venting! Sirius! 


Astrid Smeplass! 


LidoLido!! 


Admiral P 


Robin og Bugge!! 

og så klart var de der og hadde det sykeste showet, de løftet HELE Bodø og alle var HELT med og det var såååå vilt!! 


Snakker selvfølgelig om SIRKUS ELIASSEN!!!!! 


ViltViltViltViltVilt!! Beste var nok En gang til! Var så redd for at de ikke skulle synge den siden Dj Broiler ikke kom til Bodø.. 


Utsikten var jo helt grei når kjendisene hadde fest på andre siden ;) 


Noe redusert og trøtt dagen etter, hadde ondt i halsen dagen vi dro dit, å all ropingen og hylingen under konserten gjorde det ikke noe bedre! Gjemte meg derfor under hetten min og hørte på musikk på veien hjem :) 

Noen andre som har vært på Vg-lista i sommer? Hvor da? 

blogges ;* 

19. juli

heihei dere! 

Innser at bloggfravær er ekstremt lett å tillate seg på ferie! Men etter danmark er det null mer bloggfravær på en stund, da skal jeg bli flink! 

Men nå har jeg masse jeg må fortelle dere, blir kun to innlegg om dagen, men tror det skal gå bra utifra det jeg har å fortelle dere :) Er ferdig og pakke nå, for vi drar i morgen :( trist! 

Uansett, vi kan starte med 19. juli da sto jeg i sikkert en time for å slette håret siden det var så krøllete (overdriver sikkert nå) 


Måtte jo snape litt samtidig (a) hehee....


Når jeg var ferdig fikset gikk vi på graven til farfar og plantet en blomster♥ 10 år siden han døde i år♥


Etter det måtte vi ha litt frokost! Gikk hele Nesna rundt for å få tak i chips... 


Guttene overlykkelig for noe å leke med, hadde bare bilen funket ;) 


Så jeg og pappa dro til farmor og var der så laget vi til jordbær og vaniljesaus :) 

det var den dagen, stay tuned for more! 

blogges ;* 

 

Dagens innkjøp

heihei! 

Etter et lengre bloggfravær pga for liten tid, er kun på dataen en liten time hver kveld og da prioriterer jeg ikke bloggen godt nok siden jeg er så trøtt at jeg nesten svimer av. Skjønner egentlig ikke hva dagene går til her nede, men de forsvinner ganske fort.. Idag er det bare en uke til vi reiser hjem, vi bruker alt for lite tid her nede i året! Vil ikke hjem!! 

Idag dro jeg, pappa og bror en tur til Mo i Rana for å shoppe litt, men for slike udrevne byfarere som oss så brukte vi vell mer tid på å gå rundt å lete etter butikkene enn å faktisk handle, men litt ble det selv om jeg sparer penger til danmark :) 


Eos shavegel fra Home & Cottage 89,-


Solbriller fra Bik Bok 49,- (salg) 


Topp fra Bik Bok 49,- (salg) 


sko fra h&m 149,- 


Ringer fra h&m 49,50,-


negelakk h&m 89.50,-


topp h&m 99,- 


hoodie fra cubus 299,- 

Det var det, og på grunn av flinke meg som bynte på dette klokken 8 å ikke er ferdig før nå så blir det jo litt feil, menmen.. 

blogges ;* 

 

18.07.13

heihei! Dette er tidsinnstilt, så derfor kan det være litt rart skrevet noen plasser. Men bortsett fra det så ligger nok jeg og sover når dette blir postet :) kos dere med det! 

Nå skal jeg fortelle dere mer om mine spennede dager her nede, haha! Ihvertfall igår så dro vi på båttur med nesna kystlag sin båt til Sandesjøen siden det skal være sånn båtfest hele helgen! Var en lang og kjedelig tur, med en båt som laget rare lyder, så vi var greit skeptisk der vi var midt ute på fjorden.. Men vi klarte oss, og kom frem. Det pissregnet nesten hele turen, så vi måtte sitte inne i messa eller hva de kalte den. Der var det 3 bittersmå vinduer så vi så ikke så mye ut heller.. I tillegg har telefonen min vært litt ødelagt i det siste, skrudd seg av helt plutselig osv. Fant ut at det var batteriet som var knekt, så da var det å finne en butikk som hadde det idag! Og med min flaks hadde de akkurat ett igjen :D så nå er telefonen min panda siden jeg måtte ha svart bakdeksel når batteriet er mye tjukkere enn det gammle, men det ser kult ut :) 


båten vi dro med :) 


på tur hjem! 


gjennomvåt, men fornøyd! Fikk pizza, nytt batteri og hårspray som jeg har savnet så sårt!! (har blitt avhengig... fuck.) 


Når vi kom tilbake lakket pappa ene negelen sin blå, hadde vært å kjøpt ny negelakk idag vi måtte prøve, haha! pappan min er best!! 


hahaha, lakket 3 av bror sine negler og! Vi ble så fin atte, haha. De fjernet det når vi kom tilbake til onkel igjen da :( 

blogges ;* 

 

17.07.13

heihei! 

Beklager for at bloggingen er så dårlig, men jeg har rett og slett ikke tid til og sette meg ned og blogge så mye som andre bloggere gjør på ferie! Her er det full fart fra morgen til kveld, er kun på dataen en liten time på kvelden før jeg sovner, selv om jeg egentlig er i halv svime da. Haha, og ellers er jeg på mobilen og ipaden, men det er så toskete og blogge fra de.. 

Uansett igår så skulle jeg egentlig opp 10 da pappa vekte meg for det var sol ute, men smarte meg som bare skulle sove 5 min til sov meg gjennom all solen som var den dagen:( Men når jeg endelig kom meg ut den dagen så dro vi ned på kaia for å se på båtene og slikt, siden det var sånn båtgreie her, også skal det være i Sandesjøen resten av helgen! 


Klar for dagens eventyr, bare synd det var sååå dårlig vær:( 


"martna"  på kaia 


Gikk vi inn i redningsskøyta også, det var kult! 


Noen som kjenner seg igjen? De obligatoriske bildene foreldrene hele tiden skal ta, haha. Værste er at jeg ikke har noe problem med å være med på de (lille linselusa..) 


Vil ikke si jeg var så heldig med bildene da... ser så tjukk ut. 


Så var vi en tur hos farmor, det var koslig! 


Når de velger og sende ungdommen på butikken, da blir det go knall ;) 


Også måtte vi jo en tur og se om det skjedde noe spennende på bygdefæst! hahaha, gjennomsnitts alder på 50+


Etter Ole Johan kom fra dugnad på festen bestemte vi oss for å ta en spontantur opp til utsikten, tar kanskje 20 min å gå opp.. og dere kan tro meg med værre kondis enn en 50 år gammel kjærring med kols slet godt oppover de sykt bratte bakkene.. haha! Men kom meg opp, og det er så fin utsikt og jeg måtte ta bevis bilde, så her er det :))))

skal lage et til innlegg om dagen idag ;) 

blogges ;* 

SPØRSMÅLSRUNDE - SVAR

Heihei! 

Som dere kanskje husker la jeg ut en spørsmålsrunde for noen dager siden, så nå skal jeg ta og svare på den! Skulle egentlig gjør det på mandagen, men så glemte jeg det oppi alt styret. Så derfor laget jeg dette i går natt, og tids innstilte det slik at det postes mens jeg enten ligger og sover eller er med farmor og de andre i familien som bor her! 

1. Hva er din drøm? 

Har på en måte to drømmer, ene er å bli en utrolig god konditor og konkurrere i store konkurranser og slikt. Også hadde jeg en liten drøm om å bli flyvertinne for det virker så utrolig spennende, få reise til mange forskjellige plasser, får møte masse forskjellige mennesker, + masse masse mer! Og siden jeg er så glad i å fly som jeg er tror jeg nok det hadde passet meg perfekt! Men den drømmen ble fort knust da jeg fant ut man faktisk måtte ha en viss høyde for å bli det.

2. Har du noen hobbyer?

Fotografering, jeg er bare ikke så flink og bruker ikke nok tid på det..


Et av bildene jeg har tatt //canon eos 550d 18-55 mm objektiv 

3. Drømmested/feriested?

Ehm, jeg er veldig glad i syden og det er mange fine plasser der. Men mitt absolutte favorittsted er Handnedøya! Der pappa kommer fra, vi har vært på ferie der hver sommer så lenge jeg kan huske, men ikke nå siden farmor ikke kunne bo i huset alene lenger.. Men der brukte vi og være ute på havet (skyen, som vi kaller det for der nede) og fiske, lekte i fjæra med små båter, spiste kveldsmat ilag vær kveld! Vi gjorde så mye gøy ilag der.

4. Fav.minne

Vanskelig! Er så sykt mange at jeg ikke klarer og velge.

5. Hva er d beste med å blogge?

Det beste med og blogge må være å få dele med verden det man bryr seg om, få fine kommentarer på det man deler og man kan enkelt se tilbake på minnene!6. Noen idoler?

Har ingen idol, tror jeg.. Har aldri tenkt over det, og det er på en måte aldri noen som har hatt så stor innvirkning på meg.

7. Hva er det værste med å blogge?

Stygge kommentarer og at det tar så lang tid å forberede og lage innleggene hvis man vil ha et sikklig bra innlegg.

8. Hvis du kunne forandre noe i verden, hva ville dette vært?

Jeg vet ikke helt, er litt vanskelig og velge. Ville kanskje bli kvitt all krigen som finnes, for jeg er så redd for at Norge skal havne i krig igjen. Altså at krigen skal komme til Norge.

9. Hvilke artister hører du på?

Hører på litt forskjellig egentlig, men har en stor kjærlighet for Macklemore og Ryan Lewis, Wiz Khalifa, Eminem, Frank Ocean, Sirkus Eliassen og Dj Broiler. Haha, Fin blanding det der ja! 

10. Hvem er din favorittartist?

Ååh.. den er såå vanskelig! Men mine topp 4 er i slik rekkefølge:

1. Macklemore
2. Dj broiler
3. Eminem
4. Wiz Khalifa

11. Hvilken musikksjanger liker du best?

Liker pop og rap tydeligvis, haha. Gidder ikke bry meg så mye om sjanger

12. Hva er det beste du for å spise ?

Åh, jeg som er så glad i mat! Men det beste er club sandwich, taco, pizza, egentlig alt som har med kylling og bacon! Har en alt for stor crush på kylling!

13. Hvem er din beste venn?

Åh.. liker ikke å svare på sånt. Er noen få, og de få vet det veldig godt selv!

14. Hvor mange dyr har du?

Har verdens nydeligste og beste katt!15. Skal du gjøre noe kult i sommer?

 Jepp, alt jeg skal i sommer står i et innlegg litt lengere ned på bloggen! 

Det var de spørsmålene for denne gangen, så håper jeg det blir enda fler neste gang ;) 

blogges ;* 

 

Roadtrip

heihei dere! 

Som jeg sa i forrige innlegg så skulle jeg, pappa og bror på roadtrip idag! Vi startet klokken 7 på morgenen (lille frøken må-se-bra-ut sto selvfølgelig opp klokken 6 for å rette håret å sminke seg, haha), så vi har ikke gjort noe spesielt idag akkurat, stoppet på de faste plassene og er verken familie som har all-sang i bilen eller stopper overalt for å ta søte turist bilder. Vi er mer sånn, sitte i bilen mil etter mil, stopper på faste plasser og gjør ikke så mye ut av oss i bilen, prater og flirer og slikt så klart, men ja ingen all-sang her! 

Tok noen video-klipp også, så når sommeren er slutt tenkte jeg og sette sammen en liten film fra min sommer, haha. Har ikke så mange klipp fra tidligere i sommer, men vi får se om det blir bra :) 

Pappa som sjoffis! 

dette er en bro.Vakkreste fjellene! 

Fikk til og med øvelseskjøre i bror sin bil idag! Polarsirkelen 

Haha, fant Norges morsomste stedsnavn! Vi har så dårlig humor at det er helt sykt 

Hva har du gjort idag? :) 

blogges ;* 

Den beste av de beste

Heihei dere! 

Nå er jeg hos Oda, siden jeg skal reise nedover til Helgeland imorgen å  vi ikke har truffet hverandre på veldig lenge. Vi gjør egentlig ikke så spesielt mye, men det er super koslig for det om!

Kommer foresten ikke til å blogge før i morgen kveld, siden jeg skal sitte i bilen i hele morgendagen uten internett, så da blogges vi ;*


hahaha, noen søte bilder av oss :)

Forresten vet jeg ikke om det var 2 måneder siden sist, var bare noe jeg skrev.

SPØRSMÅLSRUNDE

heihei! 

Har hatt bloggen ganske lenge nå, så tenkte det kanskje var på tide med en liten spørsmålsrunde! Så kommenter det dere lurer på i kommentarfeltet så skal jeg svare på spørsmålene! Blir ikke svart på video denne gangen, siden da kan jeg ikke svare før i august engang.. MÅ være alene hjemme for å spille inn videoer! såå FYR LØS, skal svare på det meste :)) 

 og siden jeg ikke ser ut fordi jeg er syk.. vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med bildene.. såee 

 
gammelt bilde. 

SPØR I VEI FOLKENS, SVARER PÅ DET MESTE! 

blogges ;* 

Kommet inn på skole

Heihei! 

Som overskriften sier så er jeg nå kommet inn på skole, å har takket ja! Så nå er jeg klar for et nytt år i Sørreisa, er kommet inn på første valget som var matfag. Jeg skal nå forhåpentlig vis bli konditor! :)) 

Gleder meg faktisk til høsten, skal bo på internatet i år også, det blir et spennde år med masse utfordringer! Skal satse stort på skolen for å oppnå alt jeg vil, jeg vil ha en god lærlingeplass til neste år, jeg vil ha gode karakterer, lære nye ting, oppnå noe nytt, heve nivået mitt og bare jobbe hardt for å komme dit! Det høres sikkert sikkelig nerdete ut, men skal nok klare å balansere sosialliv og skole ganske greit, det er det som er så fint med internatet siden der kan man lett være sosial mens man gjør lekser, trenger ikke dra så langt og sånt :) Utrolig kjekt! 

Noen av kakene jeg har laget :) 

har enda maaaaaaaaaange ting og forbedre meg på, så det blir vell fikset når jeg begynner til høsten.. har høye forhåpninger til dette året! 

blogges ;*

Sykedag

Heihei dere! 

Nå ligger jeg hjemme i sofaen istedefor å være på jobb, ikke gøy i det hele tatt! Hater og være syk, men er man så er man.. Håper bare jeg blir frisk til helgen slik at jeg får pakket uten å gå med konstant hodepine, tett nese og hals full av sagblader! 

Igår blogget jeg ikke for jeg var faktisk så dårlig, jeg kom hjem ca. halv 4 så måtte jeg lage meg mat og litt sånn før jeg la meg ned for å se litt på serie, dere kan jo da gjette hvor jeg forsvant etter ca. en time.. joda, DRØMMELAND<3<3<3 lå å sov fra halv 6 til 8.. mamma skulle egentlig vekke meg 7, men hun ville ikke siden jeg bare kunne sove til dagen etter, det gikk jo ikke etter planen siden jeg våknet, spiste litt mat og lå våken til ca. 2 på natten før jeg sovnet igjen for jeg var så tett og hadde så vondt. 

Huff.. jaja, nok om sykdom og dritt, kan heller fortelle litt hva jeg har gjort idag. Skal vi se; 


Ligget her og sett AAAAALT for mye på tv.. ilag med mine kjære venner 


Data, fifty shades, nesespray(<3<3), halstabeletter, nesepapir(?) og maaasse og drikke, ehehehe digg! 

Har også spilt tidenes fritids spill alt for mye idag... 


the simpsons tapped out<3<3<3 haha, uff.. har det ikke bra av å være syk! 


Har også prøvd noisy for første gang.. ikke lurt når man er syk, smakte ingenting så det var ikke noe gøy :( 

Og til slutt, mitt eneste selskap idag som har følelser og kan puste...


lille søte pusekatten<3

hva har dere gjort idag? 

blogges ;* 

Mine sommerplaner

heihei dere! 

Sen blogging idag for jeg er lat og syk, vet ikke hva som har skjedd egentlig... våknet opp igår å hadde vondt i halsen, uggen i hele kroppen og ekkel i nesen. Og idag var det ikke blidd bedre! Jeg og mamma måtte stoppe på shell før vi dro på jobb for å kjøpe meg halstabeletter for det kjentes ut som at jeg hadde tusen knivblader i halsen.. ikke behagelig! Så etter et par alt for mange tabeletter var jeg klar for jobb, så etter en hel dag jobb var jeg kjempe sliten å lat, førys og alt mulig. haha, dette er ikke ment som klaging! Så etter en varm dusj, og litt godteri er jeg nå klar for å fortelle dere hva MINE sommerplaner er i år, slik som alle andre bloggere gjør! 

For det første, som dere sikkert har fått med dere så har jeg hatt sommer jobb nå i to uker, og dette er siste uka mi! Slutter på en måte på torsdag, siden jeg må ha en dag fri før jeg har helgejobb (har helgejobb mens jeg har sommerjobb på samme arbeidsplass på en måte, sært!) MEN

16. JULI skal jeg, pappa og bror kjøre nedover til Helgeland 


Nesna med vikholmen til venstre, handnesøya til høyre og tomma rett frem :) 

Vi skal være der til 29. juli før vi kjører hjem igjen, blir sikkert super kos, med bading, soling, fjellturer, båtturer, fisking osvosv :)) Gleder meg VELDIG! 

24.-25. JULI VG-LISTA TOPP 20 I BODØ 

Enda mens jeg, bror og pappa er der nede drar jeg og søskenbarnet mitt en snartur til Bodø for å dra på Vg-lista topp 20, vi skal sove på hotell den natten siden vi tar Bodø-båten og siden konserten er så sent så rekker vi ikke båten tilbake samme dag, så da får vi grei tid i Bodø til shopping og møte litt av min familie :)) Blir kos! Skal filme masse så jeg kan sette sammen en video av konserten og det:D Noen som vet om det er trygt å ha med speilrefleks på et slikt arrangemang? Tror ikke det er så lurt å ha med på selve konserten med tanke på at jeg vurderer og stå så langt frem som jeg klarer! 

1. AUGUST Skal jeg, mamma, pappa og bror til Danmark! 

Gleder meg mer til denne turen enn noe annet!! Vi skal shoppe, dra på tivoli, dra på forskjellige ting å se og sånt. Og det viktigste vi skal dra dit på familietur for første gang siden jeg gikk i 4. klasse! 

Vi var på Corfu i Hellas når jeg gikk i 4. å siden da har vi hatt katt så en av oss har alltid måtte være hjemme og passe den, (som regel mamma eller bror hehehe) så ifjor var jeg å pappa på tur og jeg, mamma og pappa :)) 

Etter det skal bror være hjemme en ukes tid så vi får se hva som skjer, beygnner med helgejobb igjen helgen den uken vi kommer hjem, så blir mest og gå i slike ting. Jobb, forberedelser til skole osvosv. :) 

Hva er dine planer for sommeren? 

Blogges ;* 

Fifty shades of grey

heihei dere! 

Slapp søndag idag ja, våknet opp med tidenes hodepine etter å ha ligget feil med hode/nakken inatt.. Så idag har dagen gådd til å slappe av for det meste, derfor tenkte jeg og bare fortelle dere kort om bokserien jeg har begynt på! 

De aller fleste vet vell alt om den allerede og har lest den siden den kom ut for nesten et år siden, men jeg har ikke det så for ikke så lenge siden bestemte jeg meg for at jeg å ville lese den! Så da fant jeg alle tre bøkern på nett til 99,- per stk. Super billig for innbundene bøker! 

Det er en ganske sær serie bøker, er kommet ca. halvveis i første bok å, og når du først begynner og lese blir du ganske lett hekta. Leste ganske mye de første dagene etter jeg hadde fått den, men så dabbet det litt av. Den er ganske bra, så alle mellom 16-20 burde prøve å lese den bare for å se om de liker den tror jeg :) 

Har du lest den? 

Hva synes du? 

Blogges ;*

Fosse- og laksesjå

heihei dere! 

Nå skal jeg fortelle om igår og idag! 

Igår: dro til Ida og Silje også baket vi oreokake, før vi dro til Tone der de hadde en liten fest. Skulle egentlig hjem når bror kom å hentet meg halv 11, siden han skulle opp tidlig idag, men så ville han være der litt så da ble vi til 12. Det var kjempe koslig, først satt vi 4 jentene nede å pratet og koset oss før vi gikk opp og satt ilag med de andre. Vi satt og pratet hele kvelden og det var såååå koslig! 


flinke bakere! 


kos<3 


ventet på at broren til Ida skulle kjøre oss dit, haha


søte piker <3 hahaha, Tone, bror og Stian (bror2) måtte ta likense bilder etter vi hadde gjort det for å mobbe oss litt, haha. 


haha, meg og min bror2 (Stian) <3 

Idag: Jeg, mamma og pappa dro på en liten tur til Målselvfossen, jeg fikk øvelseskjøre og det gikk kjempe bra (vi kjærsa ikke). På Målselvfossen er det et Fosse- og laksesjå som vi besøkte. De har utkitspunkter der man ser fossen sikkelig godt og kan kjenne små vanndråper fra fossen, også har de et laksesjå som er et lite "basseng" på utsiden også har de et lite rom som man går inn i der det er et vindu som fisken svømmer forbi. Fiskene blir tadd opp i det bassenget i noen timer før de slippes videre ut i elven, var to fisker oppi der som var kjempe store sikkert 8-10 kg. 


Fine Målselvfossen! 


Var ganske kult og se på fiskene som svømte forbi! 


Mamma og pappa på tur♥


meg og fossen daa! haha

Etter det dro vi på Johnnys Bistro, hvor de har kjempe godt mat og spiste middag. Spiste biffsnadder og var helt i himmelen! 


kresen lille meg spiser nesten ingen grønnsaker, så pappa tok løken og noe annet så tok jeg bort resten. haha


Pappa tok to randome colaer også fikk jeg denne :') ååh.. elsker share a coke! bare de får Tina på flaskene blir jeg fornøyd! 

Etter det dro vi på roadtrip inn igjennom kirkesdalen, var helt forferdelig og kjøre der når vi kom til veiarbeiderne for det var så trangt på veien, men vi overlevde såå :) 

Blogges;*

Den siste tiden

Heihei dere få som enda leser bloggen min.. eheh

Har hatt en ganske lang pause nå siden jeg har hatt sommer jobb, og ida og silje har kommet til bygda. På jobben denne uken har det vært så mye å gjøre at jeg har blidd alt for lat og ikke engang orket og gå ut.. noe som er kjempe domt siden det er gøy når ida og silje er her og sånt. 

Tenkte og vise litt bilder fra den siste tiden og sånt, de dagene jeg var hjemme tok jeg ingen bilder så det er ikke så mye og fortelle om de, men skal prøve ihvertfall. 

Onsdag forrige uke. 

Da kom Ida og Silje til bygda så dro ut med de rett etter jobb, så for vi rundt å loda med noen kompiser og hadde det kjempe gøy! 


haha meg og Silje og handa til Ida 


Ida og meg 


haha, jeg og Silje styrte musikken mens de tok bilder. 


før vi dro ut på biltur måtte guttene spille litt.

torsdag til fredag forrige uke. 

Siden jeg hadde fri på fredagen (hadde jobb den helga) så sov jeg hos ida, da var vi først å grillet før vi dro til olaf å var der. Det var kjempe slapt der så jeg sovnet av, å lå å sov i en time... hadde ikke våknet av at de tok bilder av meg en gang, flaut. Til mitt forsvar var senga hannes kjempe behagelig da! også farget vi håret til kim, hihi å gå fra svart til blondt på en kveld er sykt, vi farget det to gang for det var så mye farge igjen etter første gang. 


grillkos <3 


haha, litt slapp ja! 


hårfarging! hahaha

torsdag denne uken var jeg ute med Ida, Silje å Nathalie. Vi var på velferden også gikk vi oss en tur, var litt hyper kanskje.. 


Jeg og Nathalie skulle opp på veivalsen da, hahah 


å der datt vi... lille pingla klarte jo ikke komme seg opp helt alene. hahaha

Orker ikke å skrive mer nå så skal lage innlegg for igår å idag litt senere, skal kose meg litt med muffins++ først ;) 

blogges ;* 

Hot or not?

Heihei! 

Tenkte jeg skulle ha en liten 'hot or not?' før jeg legger meg, denne første gangen tenkte jeg å ta toms sko. Vet de er ganske gamle, men det betyr vell ikke at vi skal slutte å gå i de? okei, noen ting skal man legge igjen i fortiden! slik som slengbukser og 80'talls musikk, haha! 

Så hva synes dere, er toms skoene hot or not? 


Jeg synes de er finest i grå, men samtidig vet jeg ikke helt hva jeg synes om de.. 

Vurderer og kjøpe i Danmark, noen som vet om de er bra? 

blogges ;* 

De siste dagene

heihei! 

Tenkte bare å titte innom en tur, flinke meg bare orker ikke blogge siden det har skjedd så "mye" de siste dagene! haha, har nesten ikke jort noe.. På lørdagen var jeg, mamma og pappa på finnsnes å sa hei til noen av vennene mine, leverte super mario kaken og spiste pizza med søskenbarne mitt ++ 

har kun mobil bilder og vise dere da, siden jeg er for lat for å ta med speilrefleksen.. 


Gammelt, fra en gang vi var hos belinda :) 

Søndag var det jo sankthansaften(?) derfor grillet vi til middag, og spiste marshmallows etter det, kjempe kos selv om mamma og pappa satt inne mens jeg satt ute på verandaen. haha! 


mamma var kun ute for å varme marshmallowsen så gikk hun inn igjen.. 


Så da måtte søte lille pusekatten min komme å holde meg med selskap, haha lille tjukken min spiser jo da ALT! 

Så igår hadde jeg min første dag på jobb, det gikk helt greit. Er ikke favorittjobben min, men det funker :) Jobber med å vaske for forsvarsbygg, jobber med en som jeg jobbet med ifjor og en ny en. Så vi er veldig lite sommerjobbere iår faktisk! 


Det første jeg tenkte når jeg kom inn der jeg skulle være den dagen.. det var dusjer i gangen og gitter gulv. fælt! 

Når jeg kom hjem var jeg kjempe trøtt, så måtte sove en liten halvtime, før det var middag, så ut å øvelseskjøre så jeg ikke skulle sove mer! 

Samme med dagen idag, bortsett fra at jeg har ikke øvelseskjørt. Så dette er da mitt spennende liv.. yey! Helvdigvis kommer en venninne av meg i morgen som skal være hos faren sin så lenge som hun selv vil, så da har jeg noen å være ilag med på ettermiddagen :) Ikke at jeg ikke har det  ellers, er bare det at jeg liker ikke å alltid være den eneste jenta som er ute med gutta.. 

Sååe blogges daa ;* 

 

Super Mario kake

heihei! 

Idag har jeg baket en Super Mario kake til søskenbarnet mitt sin sønn, jeg bruker å få slike "oppdrag" siden jeg vil bli konditor. Det var en ganske krevende kake, men jeg fikk til til slutt og ble faktisk ganske fornøyd med den! 

Er en sjokolade kake med sjokolade krem og forskjellige figurer fra Super Mario


 Slik ble den :) 

Hva synes du? 

blogges ;* 

NEW IN 21.06.13

Heihei dere! 

Idag fikk jeg en pakke i posten fra Bik Bok, den innholdt to topper som jeg kjøpte på salg. De er kjempe fine og veldig sommerlig så de tror jeg kommer til å bli godt brukt i sommer! 

Selv om det er overskyet er det varmt og godt ute, derfor tok jeg kameraet under armen og gikk ut for å ta bilder :) 


Magetopp TT Belly HER


denne fant jeg ikke på nettsiden :/ 

Hva synes dere om toppene? :) 

Blogges ;* 

 

10 fakta om meg

Heihei! 

da er det på tide med 10 fakta om meg, tenkte dette ble lettere enn at jeg.. ehm nei kanskje dette var like lett som det forrige innlegget. jaja, dette er mer oversiktelig for dere så da setter vi igang! 

1. Jeg er veldig vimsete, glemmer ting, klumser rundt, mister ting osvosv. Sist jeg mistet noe (eller trodde jeg mistet noe) var torsdag i forrige uke, stressa litt og da ble jeg enda mer vimsete. haha. 

2. Jeg har gådd på turn i 4 år (fra 4. til 7. klasse) og jeg har gådd på kickboksing i 1,5 år (halve 9. og hele 10. klasse) 


1 år siden dette ble tatt å etter et år uten trening klarer jeg det ikke lenger.. 


Bilde fra min siste gradering, her fikk jeg orange belte med beste poengscore av alle! er tilog med ikke normalt og få så mange poeng på så lav gradering!! stolt ja! 

3. Ser kun en serie om gangen, mens jeg ser den så ser jeg den i ett.. kan ligge i flere timer hver dag å se, dårlig uvane!! 

4. Har høy forbrenning, noe som er ekstremt bra for meg! spiser kjempe masse (spesielt når jeg kjeder meg, men legger ikke på meg noe) 

5. Har en katt som heter Pusur, han er 6 år, svart og grå, spiser kjempe masse, er tjukk og veldig lat. Han er verdens beste katt og jeg er såååå glad i han. 


haha, han elsker og ta bilder ilag med meg. (kødda) 

6. Når jeg kjeder meg liker jeg å ordne håret mitt eller sminke meg eller noe sånt, og så ha photoshoot. haha


Første gang jeg krøllet håret mitt selv faktisk. Fikk krøllstav til bursdagen min av mamma og pappa! 

7. Når jeg først får lyst til og rydde så rydder jeg ekstremt mye og er ekstremt nøye. 

8. Jeg har ekstremt mye klær, men føler ikke jeg har nok... 

9. Vil til syden og bli brun!! Ifjor var jeg og gammel klassen min i Tyrkia på avsluttningstur, ble kjempe brun og hadde det kjempe artig! 


Var hos fotograf en dag og tok noen kjempe fine bilder! 

10. Jeg er singel ;)) 

det var det, håper dere likte det og sånt så blogges vi ;* 

 

Gjør alt annet enn det jeg skal

Heihei dere! 

Akkurat nå burde jeg egentlig rydde ferdig rommet mitt, siden jeg flyttet hjem på tirsdag har jeg en del og pakke ut. Begynte igår, og måtte fortsette idag for jeg ble for lat, haha. Så istedefor å rydde idag tok jeg meg pause i et par timer, snapet litt, så på serie, lå bare i sengen og ignorerte rotet, spiste is og fikset meg. 

Mens jeg fikset meg tok jeg litt bilder av sminken min, og hvordan resultatet ble bare for å ha noe mer og gjøre. 


sminke bordet. Er bare et gammelt speil og "skrivebordet" mitt, måtte så klart se på serie mens jeg sminket meg. haha


skuffen jeg har kastet all sminken min oppi, flink! 


her er da det jeg brukte. Sminkekost fra h&m, noe dekkstift greier fra oriflame, eos egg, vippetang, mascara tingtang (haha, aner ikke hva det heter), colossal mascara, pinsett fra gina tricot, eyeliner fra maybelline (den anbefales!!) 


Elsker når sminken ser natulig ut :) 

men det var det.. får vell komme meg tilbake til den h******** ryddigen, noen som vil komme å rydde for meg? :)) 

blogges ;*  

Hei eller noe sånt?

Heihei alle sammen.

Tenkte bare jeg skulle fortelle litt om meg selv, siden jeg nettopp har laget denne bloggen. Akkurat blidd ferdig med designet, har ikke fått laget meg header eller fikset alt helt ordentlig men det kommer! 

Jeg er da en 16 år gammel jente fra Øverbygd, som er en liten plass i Målselv kommune. Jeg er ferdig med ett år på vgs der jeg gikk Restaurant og Matfag grunnkurs, til neste år tenker jeg å gå matfag for å bli konditor. Jeg er glad i å ta bilder, har et canon eos 550D, liker og shoppe både på nett og i butikk og elsker å bake og pynte kaker. Det var litt fakta om meg, men tenkte jeg skulle lage et 10 fakta om meg innlegg eller noe sånt. 


Dette er fra ifjor sommer


Dette er fra januar 

blogges ;* 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)