julegave og bursdagsgave ønsker

heihei dere! 

Nå nærmer julen seg med stormskritt, det betyr julelys, baking, gaver som skal kjøpes og mangemange flere tradisjoner. Jeg er snart ferdig med alle julegavene som jeg skal kjøpe, mangler bare 2 siden jeg ikke har råd til de akkurat nå, så de må jeg kjøpe i desember. Men alle andre er kjøpt, pakket inn og levert. 

Tenkte det at siden julen nærmer seg veldig skal jeg legge ut mange jule relaterte innlegg fram til jul, og starter denne uken med å legge inn jule- og bursdagsgave ønskene mine. Siden jeg har bursdag 2. juledag bruker jeg som regel å ønske meg litt større å dyrere ting fra mamma og pappa, men er det veldigveldig dyrt ønsker jeg det også fra besteforeldrene mine. Som foreksempel ønsket jeg meg data et år, da fikk jeg det fra mamma, pappa og mine 3 besteforeldre. 

I år ønsker jeg meg faktisk ikke så masse, litt utrolig faktisk, siden tidligere år har jeg ønsket meg alt for mye! Så her kommer mine julegave ønsker i år. 

(oi, kommer til å bli litt ugjenv størrelse på bildene siden de er hentet fra google, sorry!) 

Ønske nr. 1 er da en kitchen aid maskin, selv om jeg vet jeg ikke blir å få det siden den er så dyr. Har sagt det til mamma å pappa, men de sa den var for dyr.. 

Fineste og beste joggeskoene <3 elsker de! Så disse har jeg ønsket meg i bursdagsgave  

Elsker Sophie Kinsella sine shopaholiker bøker, ønsker meg denne i sokke gave, selv om de sa vi ikke får det iår(a) ønsker meg alle bøkene i den serien! har mange fra før av også da :) 

Dette ønsker jeg meg siden jeg skal jo flytte på hybel til neste år, til nå har jeg jo bodd på internat så har ikke trengt dette selv om jeg har fått masse fra før av også, men føler ikke man noen gang får nok. Så dette trenger jeg til høsten, samme med ønsket under! 

Hva ønsker du deg til jul? 

blogges ;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar