Første dag

Heihei dere!

Haha, kjapt mobilblogg innlegg. Jaja, det funker! Første dagen har gått kjempe bra, hun jeg jobber med er kjempe koslig å vi har det veldig bra ilag. Hun snakker dårlig norsk, men det går overraskende bra. For hun forstår alt jeg sier, også prøver hun å snakke så mye som mulig norsk for hun liker å snakke det :) også viss det er noe hun ikke kan så spør hun hvordan jeg sier det også lærer hun mer og mer hele tiden. Elsker det!

Ellers så har jeg, annette (som jeg bor hos) og ei til fra klassen som også er på utplassering vært å shoppet litt idag! Kjøpte ikke så veldig mye siden jeg må ha penger til mat, men kan vise dere det ene innkjøpet mitt. Vi var også å spiste goood mat, spiste biffsnadder (haha, litt for dyrt før ei på budsjett menmen) det var kjempe godt!

Nå sitter jeg og halvveis leser fifty shades å ser top modell med roomie.

Mei å roomie igår kveld før vi skulle sove

Vesken jeg kjøpte, 149,- alle 3 kjøpte likens for den var såå fin!

Hihi, møtte opp 20 min for tidlig og sjæfen min var litt treg så fikk gratis hotell frokost??

Aaah, blir sulten av å se på dette!
Det var det, så blogges vi mer imorgen ;*

Ingen kommentarer

Cesilie
-05.11.2013 kl:08:12


Kan jeg spørre deg om en liten tjeneste? Kunne du gitt eg en stemme her: http://www.ridestore.no/styles/16470 ? Jeg trenger all den hjelpen jeg kan få, og det er bare å trykke på ''vote'' så er du ferdig. Blir utrolig glad hvis du tar deg tid til å hjelpe! :)

Skriv en ny kommentar