Utplassering

heihei dere! 

Har glemt alt som heter kreative overskrifter, men jeg prøver ihvertfall! Nå sitter jeg hjemme hos Annette, vi sitter på hver vår pc å koser oss. Skal bo her i 2 uker nå, skal hjem i helgen bare. Tror dette kommer til å bli noen fine uker selv om Annette jobber den tiden jeg har fri. Det er det eneste som er kjipt.. men har trua på at dette kommer til å bli kjempe bra fordet om! 

Jeg skal jobbe på Rica Ishavshotell som hotell konditor, det kommer til å bli en kjempe erfaring. Håper jeg liker det veldig godt, for slik som lærern min forklarte det hørtes det veldig spennende ut. Kanskje jeg finner ut at det er det som passer for meg. Vi er jo på utplassering for å lære å finne ut hva det er som passer oss, og ikke minst markedsføre oss selv! Dette blir virkelig en utfordring å læring for livet :) 

haha, har veldig lite å skrive egentlig, så kan heller lage et litt lenger innlegg i morgen. Fortelle litt mer om hva jeg jobber med her borte og slike ting :) Skal å være flink å huske på å ta bilder selv om jeg bare har mobilen! 


Viktig med litt pusurkos før man drar<3 


Helgen min har for det meste bare bestått av denne herlige serien, the middle


Laget smoothie/milkshake på fredag, den ble kjempe god! 

det var det, blogges imorgen søtinger ;* 

Ingen kommentarer

Cesilie
-03.11.2013 kl:21:46


Jeg mener ikke å spamme eller noe, men jeg trenger din stemme for å komme meg videre. Kunne du stemt frem min outfit på denne linken: http://www.ridestore.no/styles/16470 ? Jeg kan vinne hele outfiten om jeg får mange nok stemmer, og hvis du kunne hjulpet meg hadde jeg blitt utrolig takknemlig! :D

Skriv en ny kommentar