5 grunner for å hate halloween

heihei dere! 

Har dere noen gang tenkt over hvor ille halloween egentlig er, alle kaller det en høytid, men den er jo ikke en høytid for oss i Norge? Egentlig så bruker vi det bare som en unnskyldning for å kle oss ut, stjele godteri å feste. Hvorfor må man kle seg ut og få godteri for å feste, det jør det bare mer dyrt enn det trenger å være. Derfor har jeg 10 grunner til alle dere der ute slik at dere å kan lære dere å hate halloween sammen med meg :) 

1. De fleste bruker det som en unnskyldning for å kle seg ut som noe horete. 

Halloween er jo ikke om å kle på seg minst mulig klær, det er jo om å være så skummel som mulig. Tidligere når jeg var mindre var folk veldig flink til å kle seg ganske skummelt, kostymene var ihvertfall hele. Men nå som jeg har blidd større å større har kostymene bare bildd mindre og mindre, hvorfor? Brukere dere de samme som dere egentlig har vokst ut i fra for 7 år siden eller? haha, de gjør jo ikke det heller. De kjøper de små kostymene som så vidt dekker rumpa med vilje. Hvis vi skal feire halloween kan vi ihvertfall kle oss skummelt eller hva kaniner og sykepleiere? Tror alle skjønte poenget mitt nå, så gidder ikke skrive mer på den nå. 

2. Man stjeler godteri. 

Voksne sier alltid at man ikke skal stjele, men de sender ungene sine ut på knask eller knep for det om.. Greit nok i Norge er ikke dette så vanlig, men det skjer. Det er ikke etisk rett, da er faktisk julebukk mye bedre, siden da gjør barna noe for å få godteriet. Joda, så ja.

3. Knep er veldig slemt.

Haha, sliter litt med å ordlegge meg, men ja dere tar jo poenget. Når noen da ikke har kjøpt inn godteri for å gi bort, eller rett å slett nekter å gi det. Hvorfor skal de da bli utsatt for noe vondt? Det er da vell deres valg om de vil gi godteri eller ikke, og vil de ikke skal de ikke straffes for det! 

4. Uønsket forstyrrelser. 

Hadde du likt det om 20 barn kom på døra de i løpet av en time, ringte på som galinger og skrek knask eller knep rett i ansiktet ditt når du åpnet? Jeg hadde hatet det! Greit å se alle de søte små barna i kostymene sine som de er så stolte over hadde ikke vært så ille, men det å bli forstyrret så mange gang, får ropt de ordene i ansiktet så mange gang, det hadde rett og slett blitt for mye for min del. 

5. Dyrt for en fest kveld. 

For de som nå er litt eldre å drikker alkohol, blir jo dette egentlig bare en dyrere festlørdag enn vanlig. For i tillegg til den dyre alkoholen skal du kjøpe inn kostyme, pluss litt godteri. Og det kostymet, hvis du vil gjøre det ordentlig, kan jo fort bli litt dyrt. Uansett om du bestiller det eller drar i butikk så blir jo et ordentlig kostyme på 200-300,- selvfølgelig tar mange den lette løsningen å finner alt hjemme og til og med låner hos andre. Funker jo det å da :) 

    

Ja, jeg har kanskje litt lyst til å dra på halloween festen som jeg vet skal være i kveld. Og som jeg vet at veldig mange av vennen mine skal på. 

Eneste som er domt er at alle der kler seg jo ut som horer, er ikke skummle i det hele tatt og ikke så mange har et fullkomment kostyme. Veldig synd, har vel kanskje egentlig mer lyst nå etter at jeg skrev dette innlegget enn før. 

liker du halloween? 

blogges;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar