Oppdatering

Heihei dere! 

Ja, jeg lever fortsatt. Ja, jeg er helt elendig til å blogge. Hvorfor? Nye ting har dukket opp i livet mitt som tar ekstra tid, pluss at den lille tiden jeg nå da har på internatet nytes fult ut! 

La oss ta en kjapp oppdatering med bilder, blir ingen speilrefleksbilder dessverre. Men de kommer seg, skal ta med speilrefleksen tilbake på internatet, skal være flink bloggpie. Har heller ikke så mange bilder så fortelle bare kort om uka. 

Altså når vi jentene på matfag hadde teori alene på mandagen uten kokkfag eller lærer laget vi gruppebord mens vi satt å jobbet og fant på masse ideer om alt vi vil gjøre. Vi fant ut så mye rart, og et sted måtte vi starte, så dagen etter for vi å meldte oss inn på kick, for det var et av punktene på lista, og letteste. 


Da medlemskapet var tegnet, tok vi oss en liten egentreningsøkt etter at vi hadde meldt oss på alle timene vi ville på. 


obligatoriske, jeg har vært på min første trening på kick, nå er det bare veldig mange igjen. Dette klarer vi vettu. 

Ellers har det jo ikke vært mye tid på kveldene, når vi er kommet fra kick er det kveldsmat, dusjen også være litt med venner før man er så trøtt at man slokner. Jeg har vært såå sykt trøtt denne uken, merker virkelig at mørketiden er her for fult. Eller så har jeg en sovesykdom. Kunne sovet hele dagen.. 

Så har vi vært i badstua denne uken, det var jo faktisk kjempe kjedelig. Vi gikk 3 gutter og 6 jenter elns, vi satt der ikke så lenge siden det var veldig kjedelig. Men tok et obligatorisk bilde ilag med sofie


haha, tok bare bort hele meg. Følte det var best :) 


Så ellers har det jo ikke vært en sånn super spennde uke, bare masse trening. Men startet treningen alt for hardt, så kommer ikke til å bli slik hver uke! 


Hadde fagdag i norsk igår, så fikk vi en foto oppgave med å ta et trist bilde. Synes bilde våres ble sikkelig sikkelig bra, elsker det! Det er sofie der som sitter og jeg som trøster, ja leopardbukse er innenfor på skolen når man ikke har andre klær ;) 

det var min uke, skal lage et nytt innlegg senere med 10 grunner for å hate halloween :) 

blogges;*

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar