Russ 2014

heihei dere! 

Jeg begynner jo på siste året mitt på videregående nå, og derfor er jeg også russ til våren! Men selv om vi ikke har begynt på skolen enda, er vi nødt til å bestille russeklærne før 2. september slik at vi får rabattene og er sikkre på at vi får alt utstyret vi skal ha! 

Jeg fikk vite dette i natt så jeg har stresset i hele dag med å finne alt jeg skal ha og lage russekortet osv. alt dette var super vanskelig og tok kjempe lang tid, men det eneste jeg mangler nå er et bilde til russekortet så er jeg klar til å bestille! 

Pakken kom på 2379, noe som er helt greit egentlig, fikk maaasse for den prisen og man er jo bare russ engang såå why not? Fikk også med 2 gratisgaver siden prisen var over 2300,- men jeg likte ikke bagen for den var ikke at tøy slik som den har vært alle andre år.. Noen av dere med russ som vet hvor man får tak i den norges bagen som er i tøy? 

Skulle egentlig ønske jeg var rødruss for liker det bedre enn svart, men nå er jeg ikke det, men det har jo ikke så mye å si eller hva? 

her er bilder av det jeg skal bestille, skal selvfølgelig vise dere det når jeg får det også! Men jeg gleder meg sånn at jeg bare må vise dere nå! 

grunnpakken, sparte 389,- på den elns 

standar jentesnekker 

sort tekstiltusj


fløyte med åpner og nøkkelholder elns 

solbriller

caps

dåpsattest

hvit tekstiltusj

t-skjorte med russ 2014

t-skjorte med skål! på 

hettejakke fleece jakke 

strykemerke ark 

gratis bag

øreplugger 

det var det jeg hadde bestilt, hva synes dere? Gleder meg sikkelig til å vise dere ordentlig, spesielt hvordan buksen blir!

blogges ;* 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design av:


INGVILD AASHEIM hits